מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ניתוח בעצםשלומי05/12/2007
שלום ד"ר
אני לא יודע אם כאן זה המקום, אבל יש לי עצם בולטת בכף הרגל והמליצו לי לחתוך אותה כי יש לי קצת כאבים.
העניין הוא שזה גבולי מעט כי היא לא בולטת מאד. הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי לעשות את הניתוח, הבנתי שההחלמה ממנו היא ארוכה מאד. ואני קצת חושש כי בכל זאת מדובר בחיתוך עצם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח בעצם
דניאל א. וייס06/12/2007בגלל כאבים לא רצים לניתוח
רצוי לנסות לפתור את הבעיה באמצעות מדרסים והנעלה נוחה יותר
לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה 03-7521670
רפואה שלימה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם כחול בין אצבעות הרגליםיעל03/12/2007
לפני כמה ימים הופיע לי כתם כחול בין אצבעות הרגלים. בין הזרת. מה זה יכול להיות? על מה זה מעיד בגוף. הכתם מתחיל להיות גם בין האצבעות האחרות. לתשובתך הדחופה אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתם כחול בין אצבעות הרגלים
דניאל א. וייס06/12/2007חייבים לראות את הבעיה לצורך אבחון נכון וטיפול נכון.
ניתן לפנות למרפאה 03-7521670
רפואה שלימה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ליישור זרת כף הרגלסיגלית03/12/2007
אני מתלבטת האם לעשות ניתוח ליישור הזרת בכף הרגל. הייתי מעוניינת לשמוע מנסיונם של אנשים שעברו ניתוח דומה.
תודה, סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח ליישור זרת כף הרגל
דניאל א. וייס06/12/2007
כדאי להוועץ ברופא המנתח שיפנה אותך לקבל חוות דעת מאנשים שעברו את הניתוח (אלו שהצליחו ואלו שלא)
בהצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור כף הרגלצביקה02/12/2007
שלום ד"ר
מתקלף לי העור ברגל אחת, ממש בכף הרגל, אם אני לאחר יום עבודה והרגל לחה, אז זה ממש כמו קילוף של דבק, זה פשוט יוצא בקלות, אפילו מחיכוך של כף הרגל בכורסא נשארים עליה פירורים לבנים. זה מפריע לי ולא אסתתי והייתי מעוניין לדעת כיצד לפתור את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עור כף הרגל
דניאל א. וייס06/12/2007יש לאבחן שלא מדובר בפטרת כי אז יש לטפל במשהו אנטי פטרייתי. ייתכן שמדובר בשלפוחיות רגילות אשר מתקלפות - בכל מקרה יש להקפיד על ייבוש הרגליים והחלפת גרביים יומית על מנת שלא תשנה הבעיה.
לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפרפאה 03-7521670
בהצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית29/11/2007
רציתי לדעת האם מיצרים הגבהה פנימית לנעליים? משהו שגברים יוכלו ללכת איתו, מבלי שיראו שהם על עקבים.
אם כן, היכן ניתן להשיג. ואגב אני יודעת שזה לא בריא, אבל בכל זאת, גם להיות עם בעיות נפשיות על זה שאתה נמוך זה לא בריא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה
דניאל א. וייס06/12/2007ניתן לרכוש הגבהות משעם אצל כל סנדלר. יש לקחת בחשבון שיש גבול כמה ניתן להגביה הן מבחינה רפואית והן מבחינה מעשית מאחר ואם נגביה את העקב אנו עלולים למצוא את עצמנו יוצאים מהנעל.
רצוי לא לחשוש לבעיות הנפשיות – יש תמיד לזכור שאנשי הסטוריה דגולים ביותר היו קצרי קומה מאחר ונפשם היתה גבוהה ביותר.
הרבה הצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה.ד.27/11/2007
שמעתי על מחלה שבה איבר כלשהו גדל בצורה קיצונית,
כמו אנשים שהרגל שלהם גודלת מעבר לגודל הרגל הממוצע.
מחלה שנקראת משהו עם Elephant..
אני רק מעוניינת לדעת מה שמה, אם אתה יודע..
תודה רבה(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה קטנה
דניאל א. וייס27/11/2007elephanthisis
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמק בכף רגליעל רצון25/11/2007
אימי בת 85 חולת אי ספיקת לב עם קוצב, ואי ספיקת כליות עושה דיאליזה בעלת רגישות ליוד ופניצלין
. לאימי נמק באבצעות הרגל הבנתי שבדיקת הדופלר שנעשה לה מצביע על זרימת דם ירודה. נלקחה תרבית מהנמק ואובחן חיידק סדמונס. הבנתי כי לא ניתן לתת אנטיביוטיקה לחיידק זה {איני יודעת סוג האנטיביוטיקה} והטיפול היחידי הוא תמיסת פולידין ואבקת דרמטול.
שאלותיי הן:-
1. האם רגישותה ליוד ותמיסת הפולידין לא יגרום לה נזק נוסף?
2. כיצד ניתן לטפל בחיידק זה?
3. האם משחת אוזון יעילה לחיידק זה?
המון המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נמק בכף רגל
דניאל א. וייס27/11/2007שלום רב
איני חושב שבעיה כ"כ קשה ורצינית יש מקום לדון עליה בפורום זה. יש לפנות בהקדם לייעוץ וטיפול.
ניתן לפנות למרפאה: 03-7521670
רפואה שלימה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת עמוקה בכף הרגל סוכרתיתדליה פלד24/11/2007
כמזה חצי שנה ויש לי כאבים מאד חזקים בכף הרגל שלא מאפשרים לי חיים סדירים. הרופאים איבחנו את הגורם כיבלת עמוקה עם דלקת בכף הרגל בכרית הקדמית לא רחוק מהאצבע הקטנה. הטיפולים שקיבלתי לא הועילו . כולל הורדת עור יבש. כלומר מריחת תחילה סליקרן, ואכ"ך מישחה אנטיביוטית פוסידין, כולל קומפרסים במים חמים
אבקש את חוות דעתך מה לעשות.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יבלת עמוקה בכף הרגל סוכרתית
דניאל א. וייס25/11/2007יבלת צריכה הסרה מיסודה אולם יש לאבחן את בסוג ב\היבלת - אם היא מחיכוך, ויראלית וכדו' ובהתאם יש להציע את הטיפול הנכון. בנוסף כדאי לנעול נעליים רחבות יותר למנוע כל חיכוך אפשרי עם המקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בקרסולייםנועה22/11/2007
בחודש האחרון אני סובלת מבצקת בכפות הרגליים ובעיקר בקרסוליים (בצד החיצוני) וכאבים ברגליים. אני מטופלת אצל אינדוקרינולוגיתוסובלת מאנדומטריוזיס ובבדיקות דם של שנה אחרונה נמצא מחסור רציני של ויטמין D . האם יש קשר ?? אודה על תשובתך.
בצקת בקרסוליים
דניאל א. וייס25/11/2007נשמע כמקרה מיוחד ועל כן אני חושב שנכון יהיה לאבחה\נו במסגרת המרפאה
בין אם יש קשר אם לאו עדיין צריך לטפל בזה.
בהצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש ועור קשהמיק21/11/2007
לד"ר וייס שלום
מזה הרבה שנים אני הולכת עם מדרס בריאותי עקב כאבים שהיו לי בעקב רגל שמאל.
מאז אני סובלת מיובש ועור קשה באותה רגל -על אף הפדיקור והקרמים שאני עושה היובש והעור הקשה חוזרים מייד האם יש פתרון לכך?
אודה לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יובש ועור קשה
דניאל א. וייס25/11/2007איני בטוח מה ההגדרה למדרס בריאותי אולם עור קשה נוצר כתוצאה מחיכוך כך שסביר להניח שיש בעיית חיכוך והמדרס כנראה לא נותן לך מענה מספק
בהצלחה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לד"ר דניאל וייס
מיק27/11/2007תודה לתגובך .
ברצוני לציין שהמדרס בעצם נתן לי מענה לכאבים שהיו לי בעבר בעקב רגל שמאל .אך במשך השנים נוצר לי יובש ועור קשה בעקב ובכרית הרגל בצמוד לאצבעות. שאלתי היא האם היובש והעור הקשה שמצטבר ברגל זו עקב מדרס לא נכון? או סיבה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
דניאל א. וייס27/11/2007צריך לבדוק את מצב המדרסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורבן מסובך - עיזרו לי ....יפה21/11/2007
שלום ..
אני בת 49 , סבלתי לפני שנתיים מדורבן בכף רגל שמאל , קיבלתי זריקת קורטיזון וזה עבר לי - ולא כואב לי עוד .
יש לי דורבן חדש בצד ימין מלפניי 3 חודשים קיבלתי זריקת קורטיזון , וזה עבר לי רק לחודשיים .
ושוב חזר הדורבן ,
מה עליי לעשות ?
אני חולת אפילפסייה מלפני 5 שנים , ותוך 5 שנים קיבלתי 2 התקפים ..
אני חושבת שזה עלול להגיע למצב של ניתוח ,
האם קיימת תרופה ? משחות ? פיזיותראפייה ?
אודה לכם אם תענו לי בהקדם האפשרי .
תודה יפה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורבן מסובך - עיזרו לי ....
דניאל א. וייס25/11/2007אני ממליץ על מדרסים ביומרניים לבעיה זו. זהו טיפול יעיל ואינו פולשני והולכים בו מעולה
לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה - 03-7521670
רפואה שלימה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גנגליון בכף הרגליעל21/11/2007
עקב התופעה הנל הציע לי רופא להוציא באמצעי כירורגי האם זו הדרך היחידה לטיפול בבבעיה?אשמח לתשובה
גנגליון בכף הרגל
דניאל א. וייס25/11/2007יש לשקול אכן טיפול כירורגי
אולם אני ממליץ לבוא לחוות דעת שניה עם כל הצילומים ואחונים קודמים
לפרטים נוספים מ\ניתן לפנות למרפאה 03-7521670
בהצלחה ובריאות טובה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורבןאידית20/11/2007
איך ניתן למנוע דורבן בכף הרגל?
איך מזהים רגישות לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורבן
דניאל א. וייס25/11/2007דורבן נוצר לאורך זמן ממושך כתוצאה מצורת הליכה מסויימת שיש לאותו אדם.כך שלכאורה אם עולים על זה בגיל צעיר ניתן כנראה למנוע את התפתחותה.
ישנם פתרונות אחרים מניתוח כמו זריקת סטרואידים המשככים כאב ומדרסים שיפסיקו את צורת ההליכה הבעייתית וגם ידככו את הכאב.
לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה- 03-7521670
רפואה שלימה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורבן בכף הרגלקצב מזל18/11/2007
אובחן אצלי דורבן ולאחר שקיבלתי זריקות (פעמיים) מאורטופד אחד וזה לא עזר במיוחד עברתי לאורטופד נוסף שנתן לי לעשות צילום ואובחן אצלי דורבן שגורם לדלקת הוא נתן לי כדורי אוטופן פעמיים ביום למשך שבועיים - האן הכדורים אמורים לחסל את הדלקת לחלוטין ומה הסבירות שהכאב יחזור (אגב עשיתי גם מדרסים).
אודה אם תחזיר לי את תשובתך לאימל המצ"ב.
יום טוב.
דורבן בכף הרגל
דניאל א. וייס19/11/2007דורבן אינו בהכרח דלקת אןלם הוא גורם לדלקת.
זריקות וכדורים משכחים כאבים אך לא מונעים ממנו להווצר על כן הם יעזרו (אם בכלל) לטווח הקצר.
אני ממליץ על מדרסים לטווח הרחוק
רפואה שלימה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופיםשימי18/11/2007
יש לי קילופים ויובש מאד רציני בכף רגל שמאל. אני שם קרמים ומה לא וכלום לא עוזר, הכל יבש ומתקלף מעצמו, כל כמה זמן אני מקלף הכל והכל גדל מחדש
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קילופים
דניאל א. וייס19/11/2007יש לברר אם מדובר בפטריה או קילופי עור על רקע אחר.
בכל מקרה יש צורך להתאים את התכשיר הנכוןן בהתאם לאבחנה נכונה של הבעיה
ניתן לפנות למרפאה 03-7521670
רפואה שלימה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)