מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חדש - פורום פדיקורמערכת BeOK18/07/2007
נפתח [a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=154 id=link]פורום פדיקור[/a], אתן מוזמנות להתייעץ עם מנהלת הפורום, אורנה רז, פדיקוריסטית מוסמכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חדש - פורום פדיקור
דניאל א. וייס19/07/2007שיהיה בהצלחה
דניאל
www.Wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף רגל שטוחהדפנה18/07/2007
כף הרגל שלי עושה לי הרבה בעיות
יש לי נטייה לעור יבש ומחוספס, יבלות ופצעים
- כל 3 חודשים אני מבלה אצל הפדיקוריסטית
בנוסף, כל נעל מכאיבה לי לרגל
אפילו נעלי ספורט איכותיות
קניתי מדרסים יקרים, אבל הם לא נוחים לי
אחרי יום עבודה אני תמיד חוזרת עם כאבים חזקים בכף הרגל
וגם כאבי גב, אולי כתוצאה מכך, אני לא יודעת
אז-
1. מה אפשר לעשות כדי לשמור על כף הרגל?
2. מה אפשר לעשות לגבי הכאבים בכף הרגל?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כף רגל שטוחה
דניאל א. וייס19/07/2007כדאי להקפיד על ייבוש רגליים ומשיחתם בקרם רגליים באופן קבוע, כל יום.
וכן לפתור את הכאב כדאי שמדרסייך ייבדקו ע"י מומחה כף רגל כי נשמע ששם מקור הבעיה
לפרטים נוספים : 03-7521670
רפואה שלימה
דניאל
www.Wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחליאל16/07/2007
כמה זמן מנוחה אני צריכה לקחת בחשבון לאחר ניתוח של העצם בכף הרגל ,ז"א כמה ימים אני לא אוכל לעמוד על הרגליים לאחר הניתוח ואיזה סוכונים יש בניתוח כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח
דניאל א. וייס19/07/2007מאחר וישנם שיטות שונות של הניתוחים האלו – כדאי לקבל מענה לשאלות האלו באופן ישיר מהמנתח
רפואה שלימה
דניאל
www.Wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישה לעורסיוון15/07/2007
כשאני נועלת סנדלים מעור מתחילה להתפתח לי פריחה בחלקים של הרגל שנוגעים ברצועות, אני יודעת שעור נחשב הכי בריא לרגל, אבל אני לא יכולה להשתמש בו בגלל הסיבה הזאת. איזה חומרים יש שבריאים לרגל חוץ מעור?
רגישה לעור
דניאל א. וייס19/07/2007יש לוודא שאכן אלו רצועות מעור וכן לוודא שהנם הדוקות על הרגל ושאינן מתחככות עם הרגל.
רפואה שלימה
דניאל
www.Wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף רגלרווית12/07/2007
לפני בערך 5 שנים עברתי ניתוח בכף רגל להפרדת עצמות-קואליציה.
יש לי פלטפוס בשתי הרגליים.
מאז הניתוח הייתי סובלת מכאבים בכף רגל, אבל לאחרונה יש לי כאבים מאוד חזקים, יש לי קושי ללכת רגיל אפילו אחרי מאמץ קטן או הליכה מועטה יש לי כאבים חזקים וכואב לי לעמוד על הרגל, כואב לי העצמות בכף רגל מאוד.
השאלה שלי ממה יכול להיות הכאבים?
האם יש סיכוי סהעצמות היתחברו שוב?
מה ניתן לעשות?
בתודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בכף רגל
דניאל א. וייס15/07/2007שלום רב,
אכן יכולה להיות קואליציה של העצמות אולם סביר מאוד להניח שאם היו כאבים לאורך תקופה כ"כ ארוכה ייתכן ויש בעיה של פיזור עומסים על פני כל כף הרגל ועל כן הייתי ממליץ, לפני שקובעים מה הטיפול הנכון , לבצע צילום רנטגן ולבוא ולהבדק
בברכת כל טוב
דניאל א. וייס
www.Wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכפות הרגלייםאיב11/07/2007
לדניאל שלום
מזה תקופה אני סובלת מכאבים בכפות הרגליים- ברגל שמאול באזור העקב, ברגל ימין באזור כריות כף הרגל. אני בת 54, פעילה, ורמת הכאבים הם פוגעים באיכות החיים שלי, וקשה לי לתפקד ביום יום. ביצעתי צילום כף רגל, והאורטופד לא מצא שום דבר יוצא דופן בעיקבות הצילום. הוא יעץ להשתמש במידרסים. המידרסים בהם אני משתמשת הוכנו במיוחד לפי כפות הרגליים שלי, אך גם זה לא משפר את הכאב. בסוף יום אני בקושי מצליחה לעמוד על הרגל. אודה לך אם תייעץ לי מה לעשות.
איב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בכפות הרגליים
דניאל א. וייס15/07/2007מתאורך משתמע כי אכן הבעיה היא מכנית ולא מעבר לכך
על כן סביר להניח שמדרסים ביומכניים יהיו הפתרון הנכון לשתי הבעיות
כדאי לבדוק גם את המדרסים שברשותך
בהצלחה
דניאל א. וייס
www.Wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמטיסיס = גרביונים מניילוןariel07/07/2007
שלום,
אני סובלת כ-6 מאקזמה שנופיעה בעיקר בתקופת הקיץ. אני לפעמים חייבת ללבוש גרביונים לעבוד כי הופעה ייצוגית מחייבת אך לצערי הרגל מתחילה להזיע בנעל ואז התופעה של ריח לא נעים מתחילה. מה אני עושה , האם יש פתרון ? אני מודעת לזה שגרבי ניילון זה לא בריא ואני משתדלת להמנע במיוחד שכף רגלי מגיבה בגירוי אלרגי... אציין שכף רגלי מפתחת ריח רע רק שהיא באה במגע עם ניילון. כאשר אני גורבת גרבי כותנה אין לי ריח כלל !!!...
אשמח לקבל המלצה מה לעשות במקרים "מיוחדים"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דרמטיסיס = גרביונים מניילון
דניאל א. וייס11/07/2007די ענית על השאלה בעצמך
מאחר ואת מפתחת הזעת יתר עם גרבי ניילון עדיף להמנע מכך
במידה ואין ברירה ואת צריכה לגרוב גרבי ניילון - כדאי לשים ספידת "אל-ריח" בנעל דבר שיספוג את הזיעה
בהצלחה
דניאל א. וייס
פודיאטור
www.wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר זכוכיתס03/07/2007
שלום
לפני כשנתים בערך דרכתי על שבר זכוכית קטנטן שאף פעם לא הצלחתי למקם אותו ולהוציא אותו. מאז התפתחו לי כאבים בכף הרגל . ויש נעלים שאני פשוט לא יכולה לנעול יותר.
לפני כחודשים התחלתי להתאמן במכשיר ארובי ומשום מה הכאבים הלכו ונעלמו בהדרגה היום אני כמעט ולא מרגישה אותם ב"ה.
שאלתי היא מאחר שלא התפתחה דלקת ומוגלה וכיום אין לי מושג הכן הזכוכית נמצאת. האם זה חשוב לטפל בזה?
ואיך זה שהתעמלות עזרה לכאבים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבר זכוכית
דניאל א. וייס04/07/2007יתכן שכדאי לבצע בדיקת אולטרסאונד מקומי לראות אם אכן יש שם גוף זר ומיקומו
ובהתאם לשקול אם נחוץ להוציאו וכו'.
רפואה שלימה
דניאל
03-7521670 www.wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף הרגל- בצקת בעיקר בקרסוליים ובשארחסוי03/07/2007
אני בת 18, הדבר קרה לאחר שקניתי נעליים חדשות ולא נוחות ( גם גבוהות). אך בשל אכילה מרובה של מלח נעשו לי בדיקות דם הורמונליות שהראו כמות גבוהה מאוד של נתרן ואשלגן והורמון נשי. מה זה אומר? לאיזה רופא לפנות? זה חמור? תודה רבה מראש!
כף הרגל- בצקת בעיקר בקרסוליים ובשאר
דניאל א. וייס03/07/2007אין קשר בין הנעליים הקלוקלות לבין הבעיה,
תפני לרופא המשפחה
בהצלחה
דניאל
03-7521670 www.wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוות הבהונות רדומותקובי02/07/2007
שלום רב .
בקצוות החיצוניות של הבהונות אני מרגיש תחושה שהן רדומות.
יש לי פלטפוס ואני מטופל במידרסים.
אני בן 31 והבעיה הופיע לי בזמן הצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קצוות הבהונות רדומות
דניאל א. וייס03/07/2007כדאי לבדוק את הנעליים אם הם ארוכות מספיק -שמא אתה מתחכך עם קצה הנעל.
כמו"כ וודא שמדרסיך תקינים
בהצלחה
דניאל 03-7521670 www.wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף רגל בבוקר לאחר שינהקובי02/07/2007
לפני מס' חודשים התחילו לי כאבים בכפות הרגליים באזור הקשת.
לאחר מס' דקות של הליכה הכאבים עוברים.
ברצוני לציין שיש לי פלטפוס ואני משתמש במידרסים אורטופדיים.
לפני כחודש החלפתי מידרסים ועכשיו יש לי כאב בבוקר רק ברגל ימין.
האם זה קשור למידרסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בכף רגל בבוקר לאחר שינה
דניאל א. וייס03/07/2007נשמע כאילו אתה סובל מדורבן. סבירות גבוהה שהמדרסים לא עוזרים לחלוטין ולכן עדיין ישנן כאבים. כדאי לסדר את המדרס שיועיל יותר
בהצלחה
דניאל
03-7521670 www.wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכף הרגלדנה02/07/2007
שלום,
כרגע אני לומדת לפסיכומטרי ולכן יוצא לי בתקופה האחרונה לשבת הרבה שעות מול שולחן הכתיבה.
הרבה פעמים קורה שאחרי שאני קמה בבוקר ויוצאת מהמיטה או עושה הפסקה מהלימודים כואבות לי מאד כפות הרגליים. בנוסף, זה מלווה בעיקצוצים (אבל הכף רגל לא נרדמת).
זה משהו שחוזר על עצמו הרבה מעבר למקרה חד פעמי.
מה זה?
תודה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב בכף הרגל
דניאל א. וייס03/07/2007ייתכן שצורת הישיבה שלך גורמת ללחץ כלשהו על עצב ולכן התחושה הזו.
כדאי להקפיד על ישיבה נכונה ליד שולחן ורגליים באופן אנכי לקרקע.
המון הצלחה בפסיכומטרי
דניאל
www.wisefeet.org 03-7521670* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה כואבת בציפורןרעות02/07/2007
שלום,
יש לי מזה יומים התחלת פטריה בציפורן בבוהן ביד. זה התחיל לכאוב.
קראתי שפטריה לא כואבת.
מה ההסבר?
מה הטיפול?
ת ו ד ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה כואבת בציפורן
דניאל א. וייס02/07/2007לא מובן לי מהיכן הקביעה שמדובר בפטריה שאכן פטריה אינה כואבת
כדאי לפנות לדרמטולוג על מנת לאבחן את הבעיה במדויק ואז לקבל טיפול מתאים
בברכה
דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף רגל לאחר ניתוחורדה01/07/2007
שלום רב, בתי עברה ניתוח בכף הרגל לפני 3 שנים- יישור אצבע אמצעית,ועצם בולטת, בשתי כפות הרגליים,הניתוח לא הצליח וכנראה יש נזק בכפות הרגלים- הן התעוותו, את אצבעות הניתוח היא לא יכולה לקפל וסגנון ההליכה שלה השתנה והיא מוגבלת בסוגי נעלים (לפני כן זה לא היה) אנו מחפשים כרגע מומחה מנוסה שעליו אתה יכול להמליץ, ואם בכלל ניתן לעשות משהו, לאחר שבירת עצמות כדי ליישר את האצבעות האמצעיות.
תודה ורדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כף רגל לאחר ניתוח
דניאל א. וייס01/07/2007ורדה שלום רב,
כדי לתת תשובה יותר ברורה ומדוייקת צריך לראות את כפות הרגליים, צילומים ואת ההסטוריה הרפואית של הבת
אשמח לענות לך על כך בפורמט המתאים
לפרטים נוספים ניתן להכנס לאתר המרפאה : www.wisefeet.org
או בטלפון 03-7521670
בברכה
דניאל א. וייס
פודיאטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום אחרי hallus valgus ניתוחגילי30/06/2007
עברתי ניתוח hallus valgus לפני כ-7 שבועות חדש אחרי הניתןח התפתח זיהום עם הפרשה קלה בהגדירו אותו צלוליט. קיבלתי אנטיביוטיקה צפורל במשל 14 יום עם הטבה קלה ביותר, אני רגישה לפנצילין וסובלת מדליפה בינונית במסתם מיטרלי . הזיהום לא עבר והכאבים התגברו , שינו לי את האנטיביוטיקה ל-Dalacin 450 מיליגרם 3 פעמים ביום . עכשיו לאחר 3 ימים הכאבים לא עברו הרגל נפוחה וסימני הצלוליט חזרו גם הם .
אשמח לשמוע עצה . הנני בת 50. האנטיביוטיקה הוחלפה עם התייעצות של זיהומולוג .
הענין מאד דחוף לי כפי שאתה מבין דר'.
תבוא עליכם הברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זיהום אחרי hallus valgus ניתוח
דניאל א. וייס01/07/2007שלום רב,
יש לפנות בהקדם למנתח ולהוועץ בו.
רפואה שלימה
דניאל
www.wisefeet.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)