מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תזונה לתת פעילות של בלוטת התריסעמית08/06/2016
שלום
בת 59 מטופלת מזה 10 שנים באלטרוקסין. מעוניינת לעבור לטיבעונות. האם איסור אכילת מוצריי סויה וירקות מצליבים חל עלי למרות הטיפול הארוך באלטרורסין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לתת פעילות של בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס11/06/2016שלום
קיימת המלצה לא להפריז במאכלים אלו .נשאלת השאלה מה המינון של אלטרוקסין שאת לוקחת והאם מדובר בטיפול חליפי מלא או חלקי.
ניתן לשנות תזונה ולפי הצורך להתאים את המינון של ELTROXIN
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לא תקינות tsh - האם יש מקום לדאגהחני07/06/2016
שלום לאחרונה בבדיקות דם tsh 4.23 / t4 13. כולסטרול גבוה 220 איחור במחזור קבוע בחודשם האחרונים. מעולם לא היה איחור היה קבוע כמו שעון.
רקע רפואי: חולת קרוהן. כמובן השפעותיו - אנמיה, חוסרים ובעיות נילוות - האם יש קשר?
לא מצליחה לרדת במשקל - תזונה בריאוה וכושר 4 פעמים בשבוע.
האם מומלץ טיפול תרופתי?
מה יכול לגרום לבעיות בתפקוד?
האם יש צצורך בבדיקות נוספות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם לא תקינות tsh - האם יש מקום לדאגה - תגובה
הערך גבולי. לגבי טיפול תלוי בבדיקה חוזרת אם עדיין מוגבר, בדיקת נוגדנים וסימפטומים. בנוסף גיל והאם את מתכננת הריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
חני13/06/2016תודה על תשובתך.
לשאלת: בת 39 ולא מתכננת היריון לא עכשיו ולא בעתיד.
ה\שאלה מה לעשות כרגע והאם הסימפטומים שתיארתי קשורים לתוצאות הבדיקה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסטוסטרון נמוך לאחר טיפול בפרופסיהרון06/06/2016
שלום רב,
אני גבר בן 35, נטלתי מספר שנים את התרופה פרופסיה להתקרחות, אין ספק שהיא היתה די יעילה אבל החלו לי המון תופעות לוואי מיניות מהתרופה והפסקתי אותה לפני כשנתיים.
לא מזמן ביצעתי בדיקת הורמון טסטוסטרון בגוף ומצאו לי nmol/L 8.5
כאשר הסף המינמלי הוא 8.4.
לאחר פגישה אצל אנדרוקינולוג אמר לי לחזור על הבדיקה לאחר חודשיים ולראות את הערכים שוב, הפעם יצא ליnmol/L 6.5 שזה ערכים מאוד נמוכים של רמות טסטוסטרון.
איזה טיפול הכי מומלץ להעלאת הטסטוסטרון?(אני נוטה יותר לכיוון הג'לים) - אנדרוג'ל או טסטומקס?
האם יש תופעות לוואי לטיפול בג'לים? וכן האם ייתכן שלאחר הטיפול ההקרחה שלי תחמיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטוסטרון נמוך לאחר טיפול בפרופסיה - תגובה
לגבי רמת טסטוסטרון נמוכה חשוב לבדוק עוד הורמונים (PRL, LH FSH , שאר הורמוני יותרת המוח וגם רמת טסטוסטרון חופשי). אכן הרמה נמוכה אבל קודם כל צריך לבדוק למה הרמות נמוכות ולאחר מכן לטפל
ממליצה שתחזור ליעוץ אנדוקריני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, שמקבלים מהרופא לעשות בדיקת דם, זה יבדוקא05/06/2016
מחלות אוטואימוניות ?
אם יש מחלה אוטואימנית, הבן אדם ידע מזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, שמקבלים מהרופא לעשות בדיקת דם, זה יבדוק - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס05/06/2016שלום
בודקים נוגדנים למחלות ואטואימונית לאחר שקיים ביטוי קליני של המחלה. לא מתבצעות בדיקות סקר מאחר ויתכן וימצאו נוגדנים אבל אם האדם אינו חולה אין סיבה לטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ביטוי קליני של המחלה ?
א05/06/2016תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 17 עם תאומים בבקשה עזרה דחופה בבקשהשרון31/05/2016
בוקר טוב. בבקשה עייזרו לי עם התשובות.
T3 6.6
Tsh 0.015
T4 18.7
הרופא שלי בחופש עד ראשון ואני היסטרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 17 עם תאומים בבקשה עזרה דחופה בבקשה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס04/06/2016שלום
בדיקות הדם אינן מסכנות את העוברים אך נדרש מעקב ובירור. בכל מקרה ברמות אלו לא נדרש טיפול אלא מעקב ובירור בלבד.
כמובן את צריכה יעוץ עם אדנדוקרינולוג לצורך בירור ומעקב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת מרווח הזמן בין זריקה לזריקה בנבידויוני31/05/2016
שלום
אני (בן 40, לא מעשן) מטופל בנבידו כבר למעלה מחצי שנה. וזאת בגלל ערכים נמוכים של טסטוסטרון כללי + חופשי.
תחת הטיפול עלו אצלי הערכים של הכדוריות האדומות, כולל המוגלובין של מעל 18.5, וכן המטוקריט מוגבר.
האנדוקרינולוג המליץ לי להרחיק את טווח הזמן בין זריקה לזריקה
במקום כל שלוש חודשים (כפי המקובל), להגדיל לכל 4 חודשים.
אני מודה שלא ממש הבנתי את ההגיון מאחורי הרעיון
שהרי הזריקה בנויה בצורה כזו שיש שחרור במשך שלושה חודשים, לאחר מכן זה כבר לא פעיל.
אז איך זה ישנה את המצב מבחינת העליה בכדוריות האדומות? הרי בזמן שהזריקה פעילה (בתוך ה3 חודשים) הערכים עולים, ומסתבר שימשיכו כך גם בהמשך, ולאחר שלושה חודשים, גם ערכי הטסטוסטרון יירדו מתחת לנורמה.
אשמח להסבר בעניין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת מרווח הזמן בין זריקה לזריקה בנבידו - תגובה
ההגיון בלרווח את ההזרקות הוא להוריד מעט את רמת התרופה בדם. הפיעלות לא מסתיימת בדיוק כעבור 3 חודשים. בכל מקרה ניתן גם להחליף את התכשיר. מאחר ונדרש מעקב צמוד וגם לקחת בחשבון את גילך וגורמי סיכון נוספים ממליצה שתמשיך במעקב צמוד של האנדוקרינולוג שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי הרגשה מדי פעם של ראש נופלרכז30/05/2016
ראש נופל , הראש כבד, ויש הפרעות בתנועה בצוואר =חריקות. השרירים מתקשים.
היה לי חסר בויטמין D ותיקנתי את הרמה.
רציתי לשאול אם יכול להיות שהתופעות הללו זה בגלל שהיה חסר ויטמין D בעבר? הויטמין D עכשיו כבר ברמה תקינה, אבל בעבר לא היה.
אם זה בגלל הויטמין D מה זה יכול להיות?
זכר גיל 30
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, יש לי הרגשה מדי פעם של ראש נופל - תגובה
התלונות לא נובעות מחסר של ויטמין D
ממליצה שתיתיעץ עם רופא משפחה ונאורולוג לפי הצורך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, יש לי הרגשה מדי פעם של ראש נופל - תגובה
התלונות לא נובעות מחסר של ויטמין D
ממליצה שתיתיעץ עם רופא משפחה ונאורולוג לפי הצורך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתר פעילות בלוטת התריס - קשרית בודדתחני30/05/2016
אני בת 35 לפני כשבוע ביצעתי בדיקות עקב הרגשה נוראית של היפר , בתוצאות נצפו :TSH0.01
T318 T4 40
ביצעתי אולטרסאונד שם ראו קשרית 11 מ"מ באונה השמאלית.
נשלחתי למיפוי, בינתיים נוטלת מרטיזול ופלורורול , התחלתי להרגיש קצת יותר טוב אבל עדיין אני לא חזרתי לעצמי .
האם לאור הממצאים אין מנוס מנטילת יוד ? האם הקשרית יכולה להיעלם ?או לחלופין להפסיק לעשות בלגן :(
אשמח לתשוסתך המקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתר פעילות בלוטת התריס - קשרית בודדת - תגובה
לא בטוח שהקשרית היא זאת שעושה את הבלגן. יתכן ומדובר בממצא אקראי (צריך לחכות לתשובת המיפוי ) לפי הבדיקות סביר להניח שמדובר במחלת GRAVES אשר הנה מחלה אוטואימונית ואז יהיה מקום לשקול לבצע FNA (דיקור) של הקשרית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה קטנה
חני04/06/2016בבדיקות דם נבדקו נוגדנים ייצאו תקינים , האם יכול להיות שהיתר בלוטה התפתחה
בעקבות שתיית מים מלאי אצות כי היתה לנו ביישוב בעיה עם המים .
כרגע המים עם יתר סידן ואבץ עברתי למים מינרלים כרגע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה קטנה - תגובה
אני לא חושבת שזה קשור. צריכת יתר של אצות ים או תוספי מזון עם תכולה גדולה של יוד יכולה לגרום לפעילות יתר לאנשים עם נטיה לכך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתכתבות נא עזרתך
חני22/06/2016בנוסף לאולטרסזאונד ביצעתי מיפוי שתשובתו התיחחסה ליתר פעילות קלה של בלוטת התריס ,
ולא הזכירה את הקשרית .
הרןופאה בכל זאת שלחה אותי לניקור FNA האם יכול להיות שהקשרית בעצם לא קיימת ?
בנוסף הערכים ירדו ל - 25T4 ו8T3 הרופאה אמרה להמשיך בטיפול המרקפטיזותל TSH נשאר 0.01 מה את מציעה לי לעשות ? האם יכול להיות שהקשרית לא תהיה נוכחת אם אגיע לניקור ?
תודה מראש,
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון גדילה למבוגרים לאחר קבלה בילדותטל30/05/2016
שלום,
בילדותי קיבלתי הורמון גדילה מגיל 3 עד גיל 16. היום אני בת 31 ורציתי לדעת האם נהוג לעשות מעקב לאחר כמה שנים. היו לי כאבים בכף רגל שמאל ועשיתי מיפוי עצמות. התגלו לי שברי מאמץ אך בנוסף יש חשד לנמק אווסקולרי בראש הפמור. בזמנו אני זוכרת שהרופא שטיפל בי אמר שיש השפעה להורמון הגדילה גם על פירוק העצם. איך אתם ממליצים לי להמשיך מכאן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון גדילה למבוגרים לאחר קבלה בילדות - תגובה
אני ממליצה שתעשי יעוץ פורמלי עם אנדוקרינולוג מבוגרים . בכל מקרה נמק אוסקולרי נקשר לעתים למתן של קורטזיזון אך לא לחסר של הורמון גדילה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות של תת פעילות בלוטה ללא ממצא בבדיקה?תמר29/05/2016
שלום,
בדיקת הבלוטה מראה על 1.43 (ב7/15 התוצאה הייתה 2)
אני מרגישה עייפות (המוגלובין 11.5, טלסמית שמכונה ע"י הרופאה "חולה בריאה") , וענייני זיכרון ואפילו חשיבה לעיתים, כאבים בעצמות (חשדתי כבר בדלקת פרקים, לוקחת ויטמין די)..
קראתי באיזה מקום שייתכן והתוצאה לא משקפת שיש בעיה למרות שיש. ושקיימת בדיקה נוספת מעמיקה שתוכל לאבחן אם אכן יש בעיה בבלוטה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות של תת פעילות בלוטה ללא ממצא בבדיקה? - תגובה
ממליצה לבדוק לא רק TSH אלא גם FT4. במידה ושניהם תקינים אז לא קיים חסר של הורמון של בלוטת תריס.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שמתגלה חסר ויטמין D רמה נמוכהנ29/05/2016
בבן 30
מה צריך לבדוק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שמתגלה חסר ויטמין D רמה נמוכה - תגובה
צריך לטפל בחסר ע"י צריכת ויטמין D3. כדאי לבדוק גם רמות סידן פוספור ואלבומין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חוסר ויטמין D גורם לטרשת נפוצה?שלום29/05/2016
ואי אפשר לתקן את זה אח"כ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חוסר ויטמין D גורם לטרשת נפוצה? - תגובה
קיים קשר בין חסר ויטמין D ועליה בשכיחות של מחלות אוטואימוניות אבל לא ממש קשר סיבתי.
מומלץ לטפל בחסר של ויטמין D אך לא ידוע לי שהטיפול גורם להעלמות הטרשת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סןכרת הריון לאחר לידה האם נשארה לי סןכרת?לי27/05/2016
שלום
בת 35
8 שבועות אחריי לידה.סוכרת הריון עם איסולין.הריון קודם סוכרת ללא אינסולין.
לאחר הלידה מדדתי כשבוע בצום היה לי 85
כעת מדדתי שעה אחרי ארוחה היה לי 161
אני חוששת האם יש לי עדיין סןכרת.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סןכרת הריון לאחר לידה האם נשארה לי סןכרת? - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/05/2016שלום
חשוב לבצע בדיקת העמסת סוכר 6 שבועות לאחר הלידה ואז ניתן לדעת אם עדיין קיימת סוכרת, אם טרום סוכרת או שהבדיקה תקינה.
חשוב לשמור על משקל תקין ולבצע פעילות גופנית סדירה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשחסר ויטמין די, כשמתקנים את זה אז הכל מסתדר?כ26/05/2016
או שנגרם נזק מזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשחסר ויטמין די, כשמתקנים את זה אז הכל מסתדר? - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשחסר ויטמין די, כשמתקנים את זה אז הכל מסתדר? - תגובה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/05/2016שלום
כאשר קיים חסר משמעותי תיתכן פגיעה בחוזק העצם. הטיפול מתקן את הבעיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת השימוטו אנצפליטיס - מישהו יכול לעזור?Dana23/05/2016
שלום, יש לי קרובת משפחה בארה"ב שאובחנה עם מחלת השימוטו אנצפליטיס וקשה לה למצוא מומחה שמבין בנושא באזור בו היא גרה.
אפילו לא ברור לנו אם זה נושא נירולוגי או אנדוקרינולוגי. אשמח לתת יותר פרטים אם מישהו יכול לעזור ולייעץ.
היא אמא לילדים קטנים וקשה לה לתפקד. בנוסף נאמר לה שהמחלה יכולה להוביל להזיות והתקפי פרנויה.
היא די חסרת עצות ואשמח לעזור לה אם אפשר אפילו רק במתן מידע לרופא המקומי שמטפל בה כרגע
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת השימוטו אנצפליטיס - מישהו יכול לעזור? - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס24/05/2016שלום
הנושא די נדיר וגם לגבי האבחנה קיימים סימני שאלה. הבירור מתבצע על ידי נאורולוג. לי לא ידוע על מישהו ספציפי שמתעסק בנושא
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
Dana24/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)