מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופן 600אני31/05/2010
שלום. בן 31. עקב כאבי גב כרוניים מטופל באטופן 600 2 כדורים ביום.
שאלתי:
1.האם שימוש ממושך גורם נזק לכבד ? לטענת הרופא אני בחור צעיר ובריא כך שאין חשש.
אציין שהכדורים הם כל פעם לשבועיים אך הבעיה קיימת כבר שנה כך שאני למעשה בשנה האחרונה חצי שנה הייתי על 1200 אטופן ביום.
2. האם יתכן נזק לטווח הארוך? כלומר נניח שהיום אבצע בדיקות לתפקוד כבד והם יצאו תקינות.
האם בעוד X שנים אני עלול למצוא את עצמי עם בעיות בכבד עקב השימוש הרב באטופן או שהנזק הוא לטווח מיידי בלבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב31/05/2010אבי שלום רב,
אתופן (אתודולאק), היא תרופה נוגדת דלקת לא סטרואידית המשמשת לטיפול בתסמינים של דלקת פרקים ניוונית ולהקלה על כאבים עזים. היא פחות מומלצת לטיפול בדלקת פרקים שגרונית, מאחר ולא הראתה יעילות כתרופות נוגדות דלקת לא סטרואידיות אחרות.
תופעות הלוואי השכיחות ביותר נובעות מהפרעות במערכת העיכול. תופעות לוואי נוספות כוללות סחרחורת ופריחה.
בשימוש ממושך באתודולאק קיים סיכון מוגבר לדלקת ולדימומים ממערכת העיכול.
לגבי תופעות לוואי לטווח ארוך מומלץ להיוועץ ברופא המטפל, אך אני ממליץ לך לשלב טיפול נטורופטי בכדי למנוע את תופעות הלוואי לטווח הארוך כלומר לנקות את הגוף מרעלים ולחזק את הכבד על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא, אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התרופות הנ"ל פוגעות בשנייםאלי30/05/2010
אני חולה עם אוטם שריר הלב וכן מאי ספיקה.
כמו כן אני סובל מסכרת המטופלת במשאבת אינסולין.
התרופות שאני לוקח על בסיס יום יומי הם: ליריקה 150x3 ,קרדילוק20x2 ,קרטיה,הומלוג,פוסיד160 ,רמיטנס,אלדקטון,לוסק,אומניק. ליפיטור40 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק לשיניים מתרופות
צחי אשרוב04/06/2010אלי שלום
לא נמצא כל מידע על כך שאחת מהתרופות שציינת גורמות לפגיעה כלשהי בשיניים .
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לתרופ בבקשהשחף30/05/2010
כבר למלה משבוע וחצי יש לי כאבי גרון וקושי גדול באכילה קיבלתי מהרופא מוקספן של עזר
יש לציין שאני לא בולע כדורים אז פתחתי את הקפסולה ושתיתי
היום קיבלת מהרופא את ה תחריף "זינט"
השאלהשלי היא כזאת מאחר ואני "טיפה פחדן" בקשר לתרופות וכו'
שבאתי לשתות את התחריף שמתי לב למין אבקה כזאת והי לי ממש כדריות קטנות בפה
השאלה עם זה ככה התרופה או שהרוקח לא הכין טוב.... ניערתי טוב ועדי זה ככה
שאלה מה אפשר לעשותאם זה ככה.. או שאני צריך להוסיף קצת מים או משהו? תדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרחיף ZINNAT שלא נמס
צחי אשרוב31/05/2010שלום שחף
התרופה זינט בפאזה של תרחיף, החומר הפעיל מופיע בצורת גרגירי החומר הפעיל + חומר מצמיג +סוכר. מאחר והחומר לא מסיס במים הוסיפו לחומר הפעיל חומר מצמיג ולכן כשהרוקח מוסיף מים לתכשיר להפוך אותו לסירופ ,לא מתקבלת תמיסה צלולה אלא חומר צמיג עם גרגירים.
כך שהתמיסה שקיבלת בסדר גמור רק אל תשכח לנער לפני השימוש.
אגב-האם עשית משטח גרון ובדקת שיש לך חיידק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקטרין אורל ג'ל עם קומידיןאשרף30/05/2010
שלום רב
אבא שלי בן 65 , עבר ניתוח לב 2007 אחרי שבץ מוחי , תקנו לו את מסתם הלב, מאז הוא נוטל קומידין , סימבאסטטין, תרופות להורדת לחץ הדם וגם אספירין באופן קבוע.
לאחרונה גילו שיש לו פטריות במערכת העיכול , הרופא האישי שלו המליץ לו על דקטרין אורל ג'ל, ההמלצה לשימוש בג'ל (דקטרין ), להכניס לפה למספר דקות ואז לבלוע את הג'ל .
מצבו הידרדר, ההימוגליבין ירד , וכנראה שסבל מדימום קשה , ההימוגליבין הגיע לרמה של 6.5 , קיבל 3 מנות של דם בבית החולים .
האם השילוב של הג'ל ביחד עם התרופות שהוא לוקח יכולות לגרום לדימום ?
האם ניתו לשלב את הג'ל עם קומידין ואיך זה משפיע על הרמה של ה INR .?
תודה מראש
אשרף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקטרין אורל ג'ל עם קומידין
צחי אשרוב04/06/2010אשרף שלום
לא ציינת אלו תרופות לל"ד הוא נוטל.
עם זאת, האינטראקציה הרלוונטית היחידה שמצאתי מתייחסת ל-Miconazole (החומר הפעיל ב-Daktarin) עם Warfarin (החומר הפעיל ב-Coumadin) והיא מדורגת בדרגה בינונית.
בעקבות האינטראקציה יש הפחתה בפינוי של Warfarin [קומדין] ומכאן לעלייה בפרקציה החפשית שלו בדם. מכאן שיש לנטר באופן הדוק רמות PT ו-INR במיוחד בעת התחלת/הפסקת הטיפול ב-Miconazole, וייתכן ויש להתאים את מינון ה-Warfarin ע"מ לשמר את הטיפול נוגד הקרישה .
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזד כדור יותר חזקחיים30/05/2010
רציתי לדעת איזה כדור יותר חזק לכאבי מיפרקים
טרמל רטרד 100 מיליגרם- TRAMAL RETARD
או טרמדקס 100 מיליגרם- Tramad* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב31/05/2010חיים שלום רב,
משכך הכאבים שאתה מתעניין בו נקרא טרמדקס.
ניתן לקנותו עם מרשם רופא בלבד, והוא מכיל טרמדול (תרופה מקבוצת האופיואידים).
בחו"ל קיימת תרופה המשלבת פאראצטאמול וטראמאדול.
בין תופעות הלוואי השכיחות ניתן למנות ישנוניות, סחרחורת, הפרעות שינה, חרדה, בלבול, תחושת אופוריה, עייפות, כאבי ראש, עצבנות ורעד.
לעיתים יופיעו גרד או פריחה, גלי חום.
תופעות לוואי נפוצות יחסית שייכות למערכת העיכול: עצירות, חוסר תיאבון, שלשול, בחילות, יובש בפה, כאבי בטן והקאות.
אם מפסיקים את התרופה בבת אחת, עשויה להיווצר תסמונת גמילה המתבטאת בחרדה, שלשול, במקרים נדירים הזיות, בחילה, כאבים, הזעה ורעד.
מדובר ב-2 תרופות המכילות את אותו החומר הפעיל אך התרופה הנקראת TRAMAL RETARD משתחררת באופן מבוקר לאורך 24 שעות ולכן גורמת לפחות תופעות לוואי מהשנייה.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לחרדותליהי30/05/2010
איך נקראת תרופה לחרדות מצמח ההיפריקום - ואיך אפשר להשיג אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב31/05/2010ליהי שלום רב,
התרופה שאת מתכוונת אליה נקראת רמוטיב ודרוש מרשם רפואי עבורה.
ניתן רכוש טיפות צמחיות בבתי טבע על בסיס צמח ההיפריקום.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדוקטילשריתי30/05/2010
שלום,
אני כבת 35 שלא מצליחה להוריד ולשמור,
התחלתי לקחת לפני חודש רדוקטיל,
התחיל אצלי לפני שבוע רעד בעפעף התחתון בעין אחת, זה נמשך כחצי דקה והופיע כל כמה שעות, או כמה פעמים ביום, (בדרך כלל זה היה בעין אחת אך היה גם שהיה בעין השנייה),
היום היה לי גם רעד מעל השפה בזווית הפה,
חוץ מהרדוקטיל אני משתמשת גם באמצעי המניעה נובורינג,
האם זה קשור לכדור הזה, כי אני לא לוקחת שום תרופה או משהו שיכול לגרום לי לתופעות...
וגם לא סבלתי מעולם מתופעות כאלו,
מחכה ממכם לתשובה, ותודה מראש
שריתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל בצורה טבעית.
אילן ללבניקוב30/05/2010שריתי שלום רב,
הרדוקטיל (סיבוטראמין), עובד באמצעות עיכוב ספיגתם החוזרת של מעבירים עצביים (נוירוטרנסמיטורים) במוח. עיכוב זה מביא להעלאת רמת המעבירים העצביים במוח: סרוטונין, נוראפינפרין, ודופאמין. ההשערה היא כי הגברת רמת הסרוטונין תורמת להגברת תחושת השובע מאכילה, וכך גורמת למטופל לאכול פחות, ואילו הגברת רמת הנוראפינפרין מגבירה את קצב חילוף החומרים בגוף.
אנשים הנוטלים סיבוטראמין יכולים להשיג 5 עד 10 אחוזים של ירידה ממשקלם ההתחלתי.
סיבוטראמין נסבלת היטב בדרך-כלל. תופעות הלוואי הנפוצות ביותר שדווחו הן: עצירות, קשיי שינה, כאבי ראש, יובש בפה. מבין תופעות הלוואי הפחות נפוצות שדווחו: חוסר מנוחה, ערפול ראייה, דלקת פרקים, דלקת הסימפונות, דלקת במערכת העיכול, הפרעה במחזור, בעיות דנטליות, אקנה, הפרעות בקרישת הדם, יתר לחץ דם, קצב לב לא תקין.
ככל הנראה התופעות שציינת קשורות בנטילת הכדור,
הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא, מנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן לרדת במשקל על יד צמחי מרפא בצורה בטוחה ומהירה,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקסעדין וגלולותש..29/05/2010
האם נטילת לקסעדין פוגעת בתפקוד הגלולה..
אני נוטלת את הגלולה והלקסעדין באותה השעה ככה שהשפעת הלקסעדין היא 6-9 שעות מאוחר יותר...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב31/05/2010שלום רב,
לא ציינת ביזה גלולה מדובר ולכן קצת קשה לענות על כך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב בין לקסעדין וגלולות
צחי אשרוב31/05/2010שלום ש.
אין אינטראקציה בין ה-laxadin לבין הגלולות. יש לחכות כ-2 שעות בין נטילת הגלולות וה-laxadin
הוראות נטילה- laxadin.
יש לקחת כ-2-3 טבליות Laxadin לפני השינה. יש לחכות שעתיים בין נטילת תרופה זו ונטילת תרופות אחרות. אין ללעוס, לכתוש או לחצות את הטבליות.
הוראות נטילה –גלולות: יש ליטול במרווחים שלא עולים על 24 שעות. עדיף בשעות הערב ואחרי הארוחה. יש לקחת כל יום באותה שעב, עם מעט מים.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ......שאלה28/05/2010
שלום רב
בעקבות כאב כרוני , בתקופה האחרונה הרופא התחיל לתת לי טיפול באוקסיקונטין 20 מ"ג
ואמר שכנראה אני יצטרך לקחת את הטיפול למשך זמן ארוך מאוד מאוד.
כול המאמרים שקראתי על התרופה היו נגד התרופה בצורה גורפת ומפחידה.
השאלה לפי ניסיונך מה אתה יכול להגיד לי על התרופה אוקסיקונטין ,שצריך לקחת לטווח מאוד ארוך.
ואם התרופה יותר רעה גם מתרופות אחרות ,כמו תרופות לדלקות או כאב אחרות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב30/05/2010אינה שלום רב,
אוקסיקונטין (אוקסיקודון), הוא משכך כאבים נארקוטי ממשפחת האופיאטים. הוא משמש לטיפול בכאבים בינוניים עד חזקים, כמו כאבים שמקורם בניתוח, בפציעה או במחלות כרוניות כגון סרטן. אוקסיקודון דומה ביעילות למורפין, וגורם פחות לתופעות לוואי כגון בחילה, הקאות והזיות. לכן, אוקסיקודון הוא תחליף טוב לחולים אשר אינם סובלים מורפין.
כמשככי כאב אחרים השימוש בתרופה זו הוא מוגבל ביותר, משום שהיא יכולה לגרום להרגשה מענגת (אופוריה) העלולה להוביל לשימוש לרעה ולהתמכרות. אך כאשר אוקסיקודון ניתנת תחת השגחה רפואית לטיפול בכאב חזק למשך תקופה קצרה, סכנת ההתמכרות כמעט אינה קיימת.
אוקסיקודון עלולה לערפל את ההכרה ולפגוע במחשבה הצלולה במיוחד בתחילת הטיפול, או כאשר נעשה שינוי במינון. חשוב ליטול את התרופה בדיוק כפי שהורה הרופא. כמו כן, כאשר מדובר בשימוש ממושך, הפסקת הטיפול באופן פתאומי ללא הוראת רופא, עלולה לגרום לתופעות לוואי (בחילה, שלשול, הקאה, שיעול, הזעה), שכן הגוף מתרגל לתרופה (אין מדובר בהתמכרות). לכן הפסקת הטיפול תעשה תמיד בהדרגה.
הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל בכדי לבדוק שימוש בתרופה, כיוון שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום.
ניתן כמובן לשלב בטיפול רפואה טבעית כגון אקופונקטורה וצמחי מרפא אך יש לעשות זאת בקליניקה, אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ואיך?רוביק26/05/2010
שלום לרוקח, אני מקבל סידן, ויטמין D, מגנזיום, ויטמין E, קסטראל ופראווסטטין. באיזה שעות רצוי ליטול אותם? ביחד? בנפרד? ועוד שאלה, בבקשה: האם ניתן ליטול את הסידן, המגנזיום והוויטמינים הנ"ל עם לימונדה (במקום מים)? והאם ניתן ליטול אותם עם סודה (במקום מים)? בתודה ובברכה, רוביק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב04/06/2010רוביק שלום רב,
את הוימטינים והמינרלים ניתן לקחת ביחד לאחר הארוחה עם כוס מים או מיץ(לא סודה).
את הקסטראל יש לקחת לאחר הארוחה אך בהפרש של שעה משאר התוספים ואת הפרבסטטין לוקחים בלילה לפני השינה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום מודל תחילת ציפרלקסעדי26/05/2010
שלום שמי עדי
סיימתי טיפול מודל היום
האם אפשר להתחיל מחר ציפרלקס (מודל לא עזר לי לחרדות בכלל) או האם כדאי לקחת דיפרסון, האם דיפרסון תתן עבורי את אותו מענה אשר הציפרלקס נותן, אשמח לקחת משהו טיבעי היות והנני מניקה.
בין היתר ברצוני לדעת האם יש קשר בין לקיחת מודל להמשך וסת ארוך מן הרגיל?
תודה ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום מודל תחילת ציפרלקס
צחי אשרוב31/05/2010שלום עדי
לגבי התרופה modal=sulpiride עלולה לגרום כתופעת לוואי ל- amenorrhea – הפסקת מחזור- לאורך תקופת השימוש בתרופה זו.
לגבי cipralex-escitalopram אין ידע לגבי השפעה של תרופה זו על המחזור. יתכן והמעבר בין התרופות הביא לשינוי במחזור החודשי.
יש תכשיר טיבעי שנקרא איגנטיהיל שמתאים ללקיחה בזמן הנקה .
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובות בין תרופתיותאבי25/05/2010
שלום
אשמח לדעת אם ישנה בעיה להישתמש בטיפות עיניים "קוסופט" או "גלאוטן" .
מול היותי קרייר Hbs Ag
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות עיניים COSOPT ו GLAUTEN
צחי אשרוב31/05/2010שלום אבי
לגבי טיפות cosopt- ישנה אזהרה ובעלון לרופא לגבי השימוש במחלת כבד, וזאת מפני שלא נערכו ניסויים בחולי כבד. אין קונטראינדיקציה.
לגבי ה- glauten, אין מידע לגבי איסור שימוש במחלת כבד או בצהבת.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCOSOPT+GLAUTAN
ארקדי03/06/2010אבי, האם אתה שואל על שילוב של שתי סוגי טיפות עיניים? אם זה שילוב מוצלח או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת כדור vipax ובנוסף...ניריה25/05/2010
שלום,
הנני נוטלת כדורי vipax נגד דכאון וחרדה האם במקביל ניתן להשתמש ברטלין? האם זה יכול לגרום לנזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של VIAPEX וRITALIN
צחי אשרוב31/05/2010הי ניריה
אין אינטראקציה בין התרופות VIAPEX ו-RITALIN,למרות ששתיהם עובדות על מערכת העצבים המרכזית.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת ציפרלקסאייל24/05/2010
שלום רב
לקחתי ציפרלקס 10 מ"ג במשך כשנה ולאחר שהפסקתי חוויתי במשך תקופה ארוכה סחרחורות וכאבי ראש, הרופא החליף לי את התרופה לרמוטיב , ולאחר שימוש של כשבוע התופעות פחתו מאוד, השאלה שלי היום אם אני מפספס שני כדורים ברצף או כל פעם כדור התופעות ישר חוזרות .
האם נידונתי להמשיך אם הכדורים הללו למשך חיי? האם לא אוכל להפסיק? מאחר והתופעות חזקות ואינן מאפשרות אורח חיים תקין , מה עליי לעשות?
תודה מראש
יעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטב ידיעתי
סיוון25/05/2010ההמלצה העקרונית למשך הטיפול ברמוטיב היא ל – 12 שבועות בלבד! כך שלא נראה לי שנידונת להמשיך עם להמשיך אם הכדורים הללו למשך כל חייך...
לא כתבת בדיוק ממה אתה סובל, אבל אני משארת שמדיכאון, אני ממליצה לך לנסות תרופה אחרת, לי באופן אישי הויפאקס XR מאוד עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על שילוב תרופותמאיה23/05/2010
שלום, רציתי לשאול אם יש בעייה בנטילת התרופות הבאות:
אלטרוקסין וגלולות יאז
אלטרולט וגלולות יאז
אלטרוקסין ואלטרולט.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב31/05/2010מאיה שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב את האלטרוקסין והאלטרולט. לגבי גלולות, לא ציינת באילו סוגים מדובר ולכן קצת קשה לענות בלי מידע נוסף על כך.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)