מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גולה או בלוטה היוצאת מפי הטבעתאבי11/05/2010
שלום ד"ר,
לפני כמה ימים התחילו לי כאבים בפי הטבעת שלא יחסתי להם חשיבות, היום בדקתי בעזרת מראה, וראיתי שיש לי כמו גולה או בלוטה היוצאת מפי הטבעת, ממש נראה אפילו כמו בהתחלה כצואה ש"נתקעה" בדרך החוצה. כאשר אני נוגע בבלוטה אני מרגיש כאבים, אני יכול לומר שאני אוכל מאוד בריא, ואין מחלות תורשתיות כלשהן במשפחה. מה יכולה להיות לדעתך הבעיה, אני כרגע בטיול בחו"ל ולא יודע מה לעשות, אשמח לתשובה מהירה.
תודה מראש,
אבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כ...
ד''ר דוד נויפלד11/05/2010תרומבוזה בטחור.
לדאוג שהיציאות תהיינה רכות.
קומפרסים עם פדים אנליים או לחילופין מלח אנגלי )MgSo4) רכוז 10%.
מחשחת טחורים.
זמן וסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים - מי מטפל?רונית09/05/2010
שלום רב,
מי מטפל בבעיית טחורים (אני סבורה שיש לי טחרוים אבל לא בטוחה...)- האם עלי לפנות לפרוקטולוג או שכל כירורג יוכל לתת טיפול?
אודה לעזרתכם,
רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרוקטולוג
ד''ר מרט חייקין09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב...דנה08/05/2010
שלום רב,
לפני כשבועיים שלוש התחילו לי כאבים בפי הטבעת. במקלחת הרגשתי בגוש ארוך וצר וכואב שמסתתר לו שם. אומנם הכאבים פחתו אך במישוש או ביציאות זה קצת כואב. השאלה שלי היא האם זה טחור למרות שזה לא תואם את הגדרות הטחורים? ומה ניתן לעשות? (רק לא ללכת לרופא זה דיי מביך...)
אני לא יודעת אם זה קשור אבל עשיתי לפני כחודשיים בדיקה לדם סמוי בצואה וזה היה תקין.
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי בדיקה...
ד''ר דוד נויפלד09/05/2010אי אפשר לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה לאישה במבוכה!שירה08/05/2010
ברקע הרפס 2 שהתגלה בשנה האחרונה.
לעיתים ובלי כל קשר להרפס כמובן היה לי גירוד בפי הטבעת שהיה חולף מעצמו תחושתי הייתה שזה משהו שנובע בעיקר כגירוי עורי לאחר יציאה.
לאחר שימוש בטיפול מונע להרפס בכדורים ( אציקלו V 400) החלו בעיות בפי הטבעת.הפסקתי עם הטיפול המונע. אבל הבעיות ממשיכות גירודים בלתי ניסבלים ולא חולפים למעלה מחודש
. יש גם נפיחות בכל האיזור. אני מנסה להמנע מגירוד אך אם אני מגרדת גם יכול להיווצר מצב שיורד לי דם כי העור מסביב נסדק. איני רואהשומדבר ספציפי שאמור לעורר חשדי ניסיתי לראות אם אני רואה תועלים אך איני רואה.
אני ממש ממש סובלת ואיני יודעת לאיזה רופא ללכת בנוסף יש לי חשש מללכת נניח לפרוקטולוג אינני רוצה לעשות בדיקות פולשניות באיזור זה ויחד עם זאת יש לי תופעות נוספות שאינני בטוחה אם הן קשורות לזה.
ניסיתי להישתמש בדזיטין וזה לא פוטר את הבעיה ומאוד מפריע לי הריח של המשחה הזו
אין לי אמבטיה בבית אלא רק דוש כך שאיני יכולה לעשות אמבטית ישיבה
כמובן שאני שומרת על היגיינה נאותה גם בלי קשר למצב ועוד יותר עכשיו
מה עושים? למי פונים?
המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתובת היא...
ד''ר דוד נויפלד09/05/2010רופא עור ומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות דר'
שירה09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלי - והבעיות בעולם התחתוןאלי07/05/2010
שלום - אני כבר כ15 שנה סובל מבעיה כואבת מאוד !!! בפי הטבעת הכאב הוא בלתי נסבל תודה לאל שמקסימום הזמן של התקף כזה שהיה לי זה 50 דקות של גהנום זה כנראה קשור בישיבה מרובה שמצריכה עבודתי כמתופף וכנראה בעיה שנולדה מזה שבתקופת נערותי כל יום הייתי יושב ברצף בין 3 ל-10 שעות ביום ומתאמן בנגינה בנוסף בגלל אי מודעות למה יכול לקרות בעתיד הכסא עליו ישבתי היה די קשה וגם בקוטר לא גדול מספיק ובנוסף לזה אני תמיד הייתי לפחות 20 קילו יותר מהמשקל המומלץ אני זוכר שתמיד כשקמתי אחרי שעות של נגינה הקימה הייתה מלווה בכאב שמתי לב שהתקף כזה שקורה 3 פעמים בשבוע בערך ושמעיר אותי משנתי קורה אחרי יום של ישיבה מרובה יחסית אני סובל מטחורים לפני 5 שנים גם היה לי קריש דם כואב שהוצא ע'י פרוקטולוג מאז תודה לאל שאני מצליח לא לתת להם להרים ראש ע'י תזונה מתאימה ושימוש בהממליס משגע אותי זה שהרופא אמר שאין לבעיה הזו פתרון ונתן לי משחה בשם ניפדיפינה שאני אמור לשים בזמן התפרצות הכאב שאני לא יכול להשתמש בה מכיוון שהדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו בזמן התקף מטורף כזה זה להחדיר משהו למקום מה ידוע לך על הנושא ? האם יש שם לבעיה ? והאם באמת אין לה שום טיפול ? בתודה - אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן...
ד''ר דוד נויפלד09/05/2010נשמע כמו פרוקטלגיה פוגקס = התקפי כאבים ברקטום, אולי מהתכווצות שרירי הסוגר ולכן אפשר לנסות להשתמש בנייפדיפין. אינני חושב שקשור לתפוף.
אין לבעיה פתרון טוב או מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי - והבעיות בעולם התחתון
אלי10/05/20101. כמו שכתבתי - קשה לי מאוד לשים את הנייפדיפין בזמן התקף - האם יש טעם לשים כל יום - האם זה יכול לשמש כמנע ?
2. אפשר לשים יחד עם ה-הממליס ?
3.האם לדעתך זה שזה קורה במיוחד לאחר יום של ישיבה מרובה זה צירוף מקרים ?
4. אם לדעתך זה התכווצות שרירי הסוגר - זכורים לי אולי 3-4 מקרים בילדותי שחזרתי הביתה מבי'ס מת להכנס לשרותים ולא יכולתי כי לא היה לי מפתחות ואימי אחרה לבוא ואני זוכר שהתאפקתי עד שקיבלתי כאב חזק שהרגיש כמו שריר הרקטום מתכווץ כדי לתת צואה ואני עצר אותו (כן אני יודע היום כמה חשוב לא להתאפק) אולי שם נזרעו זרעי הבעיה ?
5. האם זה שילוב של 3 ו-4 ?
אודה לך אם בבקשה תענה לי לפי מספרי השאלות כדי שאבין במדויק .
מצטער לגבי אובססיביותי לעניין - מה הוליד את הבעיה - אני פשוט מכיר הרבה אנשים עם בעיות בפי הטבעת ויודע שבעיות מגוונות שם זה דבר די נפוץ אבל לעזאזל - לא מכיר עוד אחד עם בעייה כזו !
אגב גילי הוא 46
תודה - אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד''ר דוד נויפלד10/05/20101. רצוי לשים המשחה לפני ההתקף.
2. רצוי להפריד.
3. לא מכיר קשר כזה.
4. לא חושב.
5לא ידוע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה טחורים ומה לאגלי06/05/2010
לאחר לידה
מאז הלידה אני סובלת מאוד מפי הטבעת שלי, אובחנו פיסורה וגם טחורים אולם באיזור פי בטבעת יש לי מין גוש שמתנפח מידי פעם וגורם לי לכאבים.
הפיסורה החלימה ולפני מספר ימים חזרה שוב
בימים האחרונים יש לי כאבים באיזור הבטן התחתונה (כמו כאבי מחזור) ואיני יודעת למה לשייך זאת האם למערכת הוגינלית או העיכול.
כאשר הכנסתי אבצע לפי הטבעת ראיתי שיוצא לי ריר צהוב - כמו ריר דלקתי כזה.
אני די מיואשת מהמצב ולא מבינה מה עובר עלי.
מה עושים? מה זה הריר הזה? האם זה כתוצאה משימוש בנירות פרוקטו או שימוש בכל המשחות זה? האם יש קשר לכאבי הבטן שלא חולפים לי (לא מדובר בכאבים חזקים סתם כאבים עמומים? מפחיד אותי אנא ייעוצץ הדחוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין07/05/2010ללא בדיקה אי אפשר להגיד לך מה זה הריר הזה וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים אצל פעוט בן שנתייםשרון06/05/2010
שלום,
ביציאות האחרונות של בני, הבחנתי שכאשר הוא קם מהסיר, יש לו טחורים. לרוב יציאות הן רכות אולם הוא מפעיל לחץ על מנת להוציא אותם. חוץ מפעם אחת שהיה כתם דם קטנטן כשניקיתי לא היה דימום. האם יש צורך בטיפול ומה ניתן לעשות על מנת לפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין כי
שרון06/05/2010לאחר כדקה הטחורים נכנסים ופי הטבעת נראה רגיל. כמו-כן, כדאי לציין כי הוא מעדיף לעשות את צרכיו בכריעה ולא בישיבה על הסיר ואז קצה המעי בולט עוד יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מרט חייקין07/05/2010יש להבדיל בין טחורים לבין צניחת רקטום שיכולה להיות גם כן אצל יךדים קטנים. חשוב לדאוג ליציאות רכות ולא קשות ואם זה יהיה שוב לקחת אותו לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ןוהבהרה
שרון07/05/2010זה נראה כמו יציאה של חלק מהמעי החוצה. זה התחיל לפני כששבועיים ונראה שהחלק שיוצא גדל עם הזמן, כך שזאת תופעה חוזרת בזמן האחרון. אם צריך לראות רופא, לאיזה התמחות אנחנו צריכים ללכת?
תודה על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכירורג ילדים
ד''ר מרט חייקין07/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםדב05/05/2010
שלום . הנני עובד במקצוע מזה כ-15 שנה כמנהל חשבונות והיתי בבדיקה אצל רופא והוא הגדיר שיש לי טחורים בדרגה 3 האם אפשר ליחס את זה כמחלת מקצוע או תאונת עבודה היות וני יושב הרבה בכסא.אודה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר מרט חייקין05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלי03/05/2010
שלום לאבי בן ה66 התגלו והוסרו פוליפים בקולונסקופיה לפני שנתיים, בשיחה מקרית עם רופא, נאמר לי שזה תורשתי ושצריך לבדוק עם זה גנטי.. לא קיבלתי הסבר מדויק.
מה אני צריכה לעשות? האם יש בדיקה שבודקת עם זה גנטי? אם כן האם צריך הפנייה מרופא או שאפשר ללכת ישירות לבדיקה?
אין עוד עדויות במשפחה המורחבת לפוליפים או לסרטן המעי הגס.. האם זה מספיק או שכדי לעשות את הבדיקה הגנטית??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין04/05/2010אם רופא גסטרו המליץ אז קודם כל יש לקבל יעוץ גנטי במרפאה גנטית (ישנה בתל-השומר) ורופא שם כבר ימליץ לכם האם בכלל ישנו צורך בבדיקות ואיזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזרשרה.03/05/2010
שלום,
בהמלצתך התחלתי להשתמש בבנה פייבר כף כל בוקר ואכן ראיתי הקלה בעצירות והייתי נכנסת פעמיים ביום לשירותים. אך משום מה כעת כעבור שבועיים רצופים של שימוש אני שמה לב ששוב חזרה העצירות על אף השימוש היומיומי בבנה פייבר, מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין04/05/2010תנסי להגביר כמות שתיה. בד"כ אין התמכרות לסיבים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסט טראומה לאחר ניתוח לייזרנעה, 3503/05/2010
-להסרת קונדילמות ברקטום.
אני בן 18 תל אביבי. עברתי ניתוח להסרת קונדילמות.
עברו כבר 6 ימים מאז עשיתי את הניתוח ואני עדיין לוקח פרקוסט (!).
המקום מגליד באופן סביר ביותר.
הבעיה העיקרית היא במתן צואה.
אני סובל מכאבים מאד מאד עזים במתן צואה (לדעתי בעיקר בגלל התרחבות פתח פי הטבעת שגורם לכוויות להתרחב ולפצע להפתח אל מול החומציות שיוצאת בצואה).
אני ממש לא יודע מה לעשות, הכאבים העזים האלו מונעים ממני ללכת לשירותים!!!
אף על פי שאני צריך ללכת לשירותים 3 פעמים ביום (כתוצאה מלקיחת הLAEVOLAC, ומתסמונת המעי הרגיז שיש לי שנים כבר)- יוצא שאני הולך פעם אחת ואני סובל מכאבים איומים!
היציאות אינן רכות כ"כ כפי המצופה, על אף המינון הגבוה שאני לוקח.
נדרש למקום להרגע מעל ל-20 דק' במי אמבטיה חמימים!!!!!!!!
משחות האלחוש (אמלה, אזרקאין) לא עוזרות כלל!!!
מה עושים? אני אוהב עצות.
אם הפרקוסט לא עוזר במניעת הכאבים, מה כן יעזור?
יש לכם עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין04/05/2010טיפול בכדורים וריכוך יציאות. אם לא עוזר כלום תבדק על ידי המנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה חוזרתלינור28/04/2010
שלום
ילדתי לפני כשנה, כחודשיים לאחר הלידה התחילה פיסורה, לאחר טיפול עם ניפידיפין ולקיחת תוספי סיבים היא עברה לגמרי, ולאחר תקופה חזרה, שוב עברה לאחר טיפול וחזרה ועכשיו שוב בפעם הרביעית, לאחר יציאה לא מאוד קשה, כך שאין לי מושג למה.
בלידה היה שימוש בואקום וחתך ארוך מאוד ותפרים, זיהום ואף קטע קטן שלא התאחה טוב. ההרגשה היא כי הכאב הוא קרוב לאיזור שלא התאחה טוב (נותר שם כפל עור כי התפר נפתח).
האם יכול להיות קשר בין השניים?
האם תמיד תחזור הפיסורה?
כיום אני בהריון ואני חוששת מאוד להגיע כך ללידה, מה האופציות הלאה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין28/04/2010כנראה ישנו קשר ללידה אך לא ספציפית לחתך. יכולה לחזור שוב, ממליץ דיאטה רבת סיבים, שתיה מרובה וביקורת אצל פרוקטולוג אם יהיו בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהס28/04/2010
שלום,
אני אמורה לעשות ניתוח פרטי של כריתת טחורים דרגה 4 משולבים, רציתי לברר אם את בדיקת האנוסקופיה ורקטוסקופיה מבצעים בפגישת ייעוץ שלפני הניתוח או ביום הניתוח.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תלוי ...
ד''ר דוד נויפלד28/04/2010במנתח ובמצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים אחרי לידההדס27/04/2010
שלום :)
לפני 9 ימים ילדתי את בני הראשון.
את הטחורים אני מכירה כבר כ-8 שנים והם הגיעו לאחר שנים של התאפקות...
לכן היה ברור לי שגם בהריון יהיו לי טחורים והם יחריפו אחרי הלידה.
אכן צדקתי.
מכיוון שבעבר דיקור עזר לי להקל על הטחורים אני מתחילה בטסדרת טיפולים. במקביל חמתי הביאה לי אשלגן פרמנגנט ויעצה לי לעשות אמבטיה של כ-5 דק' עם החומר בטענה שזה יעזור לטחורים ולתפרים אאחרי הלידה.
השאלות שלי הן:
מה זה החומר הזה? האם בכך שאני אעשה אמבטיה שבה החומר זה יעזור?
האם מותר לי כאשר אני מניקה להשתמש בו אפילו שהשטיפה היא חיצונית?
תודה רבה
הדס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין28/04/2010אל תעשי עם החומר הזה - קודם כל אין צורך והוא רק ייבש לך את העור. תעשי אמבטיות עם מיים פושרים ללא שום חומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה אישיתכהן חנה27/04/2010
מזה חודשיים מרגישה אי נוחות וצורך לגרד בפי הטבעת. כיצד עלי לטפל, האם ישנה אפשרות לרכוש בבית מרקחת משחה כל שהיא אודה לתשובתכם
ד''ר מרט חייקין27/04/2010קודם צריכה להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)