פורום המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • משמעות של ירידה בכדוריות הדם הלבנות
    ולריה
    29/11/2018

    מה המשמעות של ירידה בכמות כדוריות הדם הלבנות? מה ההשלכות של המצב?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ירידה בכדוריות לבנות

    ד``ר אורי רוביו
    06/12/2018

    הי ולריה
    ירידה בכדוריות לבנות זו הגדרה כללית הקרויה לויקופניה
    חשוב לראות מבדלת ולהבין איזה מהשורות הלבנות השונים ירד- האם לימפוציטים נמוכים או שמא נוטרופילים
    וכמה ירדו אם בכלל, מה הדינמיקה?
    לכל שורה יש האבחנות האופניות לה ויש לערוך ברור בהתאם

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שאלה בנוגע לבדיקת דם
    שני
    29/11/2018

    היי, ההמוגלובין שלי היה 8.9 כשהתחלתי לקחת תוספי ברזל.
    עשיתי בדיקות דם לאחר חודש והתוצאה היא 10.9. בבדיקת דם לקחו לי 4 מבחנות והרגיש לי שלקחו לי את כל מה שהצלחתי למלא .. זה נכון ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לבדיקת דם

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מבחנות עם דם

    ד``ר אורי רוביו
    06/12/2018

    הי, לא לדאוג, במבחנה יש בממוצע 5-10סמ"ק דם
    גם אם לקחו ארבע זה זניח
    ההמוגלובין עלה יפה בתגובה לברזל
    יש להמשיך ליטול ברזל 3-4 חודשים עד מילוי מאגרי הברזל

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ערכי ליקוציטים בבדיקות דם
    רון
    02/12/2018


    בבדיקות דם ערכי הליקוציטים יצאו 4.4, הבנתי שזה לא תקין, מה עושים עכשיו?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לויקופניה

    ד``ר אורי רוביו
    06/12/2018

    שלום רון,
    WBC 4.4 מעט נמוך מהנורמה, אך אי אפשר לקבוע אבחנה ללא עיון בבדיקות קודמות לראות מגמה וגם לערוך בדיקות חדשות לראות דינמיקה
    מה המבדלת הלבנה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ירידה של ערכי הטרומבוציטים
    דידי
    03/12/2018

    מזה שנתיים, מאובנת עם טרומבוציטפניה. השבוע הערכים ירדו ל-28,000, זה בעייתי?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • טרומובציטופניה

    ד``ר אורי רוביו
    06/12/2018

    אני מניח שהאבחנה היא ITP
    התוצאות נמוכות ומתחת ל-20 אלף עלול להופיע דימום
    י להבדק אצל המטולוג

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות של בדיקות דם
    סוזי
    04/12/2018

    בת 60, בתוצאות של בדיקות דם יצא המוגלובין 15.4 והמטוקרטיס 48.5
    יש צורך בבירור נוסף או שזה בסדר?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות של בדיקות דם

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • HCT מעט גבוה

    ד``ר אורי רוביו
    06/12/2018

    HB 12-16 באישה נחשב תקין
    האם את מעשנת ? עלול להעלות ערכי המטוקריט
    יש בדיקות קודמות ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקת דם סבלתי מדלקת פרקים ונשלחתי לבדיקות הנל
    יציק
    04/12/2018

    נשלחתי לבדיקות דם להלן התוצאות
    Globulin gama -9.5
    Globulin beta 2-4.7
    Globulin beta 1-12.2
    Globulin alpha 2 -9.2
    Globulin alpha 1-3.9
    Albumin -60.5
    Immunofixation -מונוקולון
    Protein total- 7.32
    Lga kappa- 0.9

    האם הסטיות מראות על משהוא רציני
    האם הבדיקות תקינות
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • דלקת פרקים ומונוקלונליות

    ד``ר אורי רוביו
    06/12/2018

    מהנתונים קשה להבין מה בדיוק תוצאות הבדיקות
    - כתוב שבאימונפיקסציה נמצאה מונוקלונליות, האם של IGA-KAPPA
    תוצאות הSERUM PROTEIN ELECTROPHRESIS- תקינות
    לא ניתן להבין ויש להביא את כל הבדיקות לעיון המטולוג על מנת לקבוע האם מדובר בממצא משני לדלקת פרקים או ממצא שעומד בפני עצמו ועלול לרמז למחלה של תאי פלזמה במוח העצם.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תרומת כליה ומחסור בפקטור 11
    אודי
    05/12/2018

    האם מותר לתרום כליה אם יש פקטור 11?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מחסור בפקטור XI

    ד``ר אורי רוביו
    06/12/2018

    מכיוון שאין קשר ברור בין רמת פקטור 11 לדמם, יש להתכונן טרם הניתוח ולהיות ערוך למצב של דמם
    אם היה דימום בעבר בניתוח אם היתה או רמת פקטור XI נמוכה מ1-2%
    אז יש לשקול מתן פקטור XI ומתן HEXACAPRON
    בכל מקרה יש לעבור יעוץ מסודר של המטולוג טרם הפרוצדורה עם הוראות ברורות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הפרעת דמם - הכנה לפני הריון
    מירב
    05/12/2018

    שלום, סביבות גיל 5 בזמן ניתוח להסרת שקדים ודימום קשה במהלכו התגלה אצלי (ובהמשך אצל עוד בני משפחה) מחלת דמם כלשהי.

    כעת אני לפני הריון ורוצה להתכונן

    אמא שלי זוכרת שמה שאבחנו אז היה מחלת וון ווילברנד, אבא שלי אומר שכמה שזכור לו זה היה קשור לפקטור 11, רופא המשפחה לא מוצא שום תיעוד בקופח (חלפו 30 שנה...) תוכלי להגיד איזה בדיקות אני צריכה לעשות כדי לדעת בוודאות ממה אני סובלת ובדיקות שרלוונטיות להמלצות ללידה,כדי שכשיגיע הצור להמטולוג יהיה לו את כל המידע הדרוש?מה עלי לבקש מרופא המשפחה?

    מאוד אודה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הפרעת דמם

    ד``ר אורי רוביו
    06/12/2018

    להמטולוג רצוי להגיע עם:
    1) ספירת דם
    2) תפקודי קרישה PT/PTT
    3) בדיקות יעודיות ישלחו בהתאם להמלצת ההמטולוג- בדיקות כמו רמת פקטור וון וליבירנד _פעילות ואנטיגן) יחד עם רמת פקטור VIII
    4) רמת פקטור XI בהחלט רלוונטית בעיקר במוצא אשכנזי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקת דם בעקבות ערך של 0.20 NRBC%
    זיווה
    19/11/2018

    שלום רב
    גבר בן 45 , ביצוע בדיקת דם בעקבות ערך של 0.20 NRBC%

    האם תוכל בבקשה להסביר אם תוצאה של 16.7 IRF מצריכה ברור נוסף?

    תודה

    תוצאות להלן


    HEMOLYTIC IND. 9.00 INDEX

    LDH 166.00 U/L

    HAPTOGLOBIN 99.00 MG/DL

    WBC 5.70 K/UL

    IMMATURE GRANULOCYTES 0.02 K/UL

    % 0.30 % IMMATURE GRANULOCYTES

    NEUTROPHILS 3.00 K/UL

    % 52.80 % NEUTROPHILS

    LYMPHOCYTES 1.80 K/UL

    % 32.20 % LYMPHOCYTES

    MONOCYTES 0.49 K/UL

    % 8.60 % MONOCYTES

    EOSINOPHILS 0.29 K/UL

    % 5.10 % EOSINOPHILS

    BASOPHILS 0.06 K/UL

    % 1.00 % BASOPHILS

    RBC 4.90 M/UL

    HEMOGLOBIN 14.70 G/DL

    % 42.70 HEMATOCRIT

    MCV 87.10 FL
    MCH 30.00 PG

    MCHC 34.40 G/DL

    % 12.40 RDW

    NRBC 0.00 K/UL
    NRCB% 0%

    PLATELETS 287.00 K/UL

    % 30.30 PLATELET-LARGE CELL RATIO
    19.4-43.7% .N.R

    MPV 10.60 FL
    N.R 6.5-11.5 FL
    .

    % 1.19 % RETICULOCYTES

    RETICULOCYTES 0.05 K/UL

    *% 16.70 IRF-IMMATURE RETIC.FRACT

    RETIC.HEMOGLOBIN EQUIVAL 33.70 PG


    COOMBS DIRECT NEGATIVE

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקות

    פרופ` אלן ברבי
    21/11/2018

    אני לא רואה בעיה . אין עדות להמוליזה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אחי אובחן השבוע כסובל מhcl
    ליאת
    14/11/2018

    שלום

    אחי אובחן השבוע כסובל מhcl, בעל מדדים גרועים בבדיקות דם ועם טחול מוגדל. בביופסיה אימתו את האבחנה ונקבע לו להתחיל טיפול כלורודאוקסיאנדנוזין בשבוע הבא.

    האם כדאי לעשות חיסון לשפעת כעת? או שאפשר לחכות לאחרי הטיפול?
    בנוסף, האם שיטת הטיפול מומלצת? מה האופציות העומדות בפניו?


    מצרפת מסמכים, הוא עשה פט סיטי, בדיקות דם וכן צילומי חזה. בבדיקת דם האחרונה (לפני יומיים) ההמוגלבין עמד על 8.6

    תודה רבה,

    ליאת


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחי אובחן השבוע כסובל מhcl

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אחי

    פרופ` אלן ברבי
    21/11/2018

    1-לא כדאי
    2- כן מאוד!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • נמצא הטרוגיזוט לפקטור 2
    מיכל
    12/11/2018

    שלום, בבדיקת קרישיות נמצאתי הטרוזיגוטית לפקטור 2. הבנתי שעדיף שלא אקח כדורים מסויימים כמו אדוויל, אבל אקמול מותר?
    תודה רבה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמצא הטרוגיזוט לפקטור 2

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • נמצא

    פרופ` אלן ברבי
    21/11/2018

    כן

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • יש DVT ועודף של פקטור 11
    גיא
    07/11/2018

    שלום,
    עקב DVT בשוק התחלתי טיפול בקלקסן 60 2X ליום ולאחר שבוע נלקחו בדיקות לקרישיות יתר, אחר כך עברתי לקסלרטו 2X15 ל3 שבועות ובהמשך מתוכנן ל 20X1 ליום.
    התחילו להגיע תוצאות בדיקות הדם ובינתיים רק פקטור 11 גבוה מחוץ לתחום עם 225. יש עוד בדיקות שבעבודה.
    מה המשמעות והאם צריך ויש טיפול צפציפי לפקטור 11 ? אם צריך עוד תוצאות אני יוכל להוסיף.
    התור החוזר להמטולוגיה הוא רק עוד 3 חודשים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש DVT ועודף של פקטור 11

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • יש DVT

    פרופ` אלן ברבי
    21/11/2018

    אני לא רואה קשר ומשמעות קלינית

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בן 34 - בדיקות דם גרועות
    ליאת
    06/11/2018

    שלום,
    אחי, בן 34 בריא בד״כ, מזה שבועיים חש ברע ויש לו חולשה. יש לציין שלפני שבועיים נפל וקיבל חבלה גדולה ברגל.
    בדיקות הדם יצאו מאוד גרועות ואשמח לחוות דעת מקצועית.


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 34 - בדיקות דם גרועות

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בדיקות דם גרועות

    פרופ` אלן ברבי
    21/11/2018

    לא רואה אותן. לפנות לרופא שביקש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ערכים חריגים בבדיקת דם
    רוני
    03/11/2018

    שלום רב.
    בן 47.בבדיקת דם שגרתית שבצעתי לאחרונה יצאו הערכים החריגים הבאים:

    RBC: טווח 4.5-5.5 , תוצאה: 5.8
    Lymphocytes % confirm טווח 22-43, תוצאה 19.3
    Myelocytes % Confirm טווח 0-0.1, תוצאה 1.3

    כל שאר הבדיקות בטווח נורמה.

    מצרף למטה את כל בדיקות הדם, האם צריך להיות מודאג ? האם לבצע בדיקות בדיקות נוספות ?

    יש לציין שאני כרגע לא מאוזן סכרתית ולפני 7 חודשים עברתי ניתוח להסרת כיס מרה, לא יודע אם קשור.

    אודה לעזרתך, מה עלי עשות ?
    תודה.

    WBC 4.5 - 11 : 7.6
    (*) RBC 4.5 5.5 : 5.8
    Hemoglobin 13.5 - 18: 15.7
    Hamatocrit 41 - 53 : 48.8
    MCV-Mean Cell Volume 79 - 97: 84
    MCV-Mean Cell Hemoglobin: 27 - 35 : 27.1
    MCHC-M.Cell Hb Count: 32 - 36 : 32.2
    RDW-Red Cell Distri.Width 11.6 - 15: 13.4
    Platelets 150 - 450: 252
    MVP-Mean Platelet Volume 8.5 - 12.9: 11.6

    Neutrophils% 40 - 75: 61.1
    Lymphocytes%: 22 - 43 : 24.2
    Monocytes% 3 - 13: 9
    Eosiophips% 0 -6 : 4.1
    Basophis# 0 -2 : 1.6
    Neutrophils# 1.8 - 7.7 : 4.62
    Lymphocytes# 1 - 4.8 : 1.83
    Monocytes# 0 - 1.1 : 0.68
    Eosinophils# 0 - 0.6: 0.31
    Basophils# 0 - 0.2: 0.12

    המטולוגיה - משטח מיקרוסקופי
    Neutrophils% confirm 40 - 75: 66
    (*) Lymphocytes% confirm. 22 - 43: 19.3
    Monocytes% confirm. 3 - 13: 11.3
    Eosinophils% confirm 0 - 6: 2
    Basophils% confirm. 0 -2 : 0
    (*) Myelocytes% Confirm 0 - 0.1: 1.3

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערכים חריגים בבדיקת דם

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ערכים

    פרופ` אלן ברבי
    21/11/2018

    שינויים קלים ללא משמעות קלינית

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות מהבדיקה של קרישיות דם
    רחלי
    31/10/2018

    אני מודאגת, לא מבינה מה אומרות התוצאות
    יש לי תור בעוד כשבועיים
    הייתה לי לידה מוקדמת, אולי בגלל קרישיות
    ולכן עשו לי בדיקת דם
    ומה הן אומרות??


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תוצאות

    פרופ` אלן ברבי
    21/11/2018

    נראה בסדר. אבל תמיד לחזור לרופא שביקש הבדיקות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום