מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- DVT לסבתינאמן13/01/2008
אני בת 17 ללא בעיות רפואיות.
סבתי בת 74 .עם DVT ברגל טופלה בקומדין עכשו אספירין. לא נעשה לה בירור לסיבת הDVT ,למרות שהיתה אצל המטולוג מומחה. פרט ללחץ דם אינה סובלת מבעיות אחרות .שאלתי באם אני כנכדתה צריכה ליידע רופא נשים על הDVT של סבתי לפני מתן גלולות עבורי או אם זו סבתי, אין צורך האם לדעתך אצטרך לעבור בדיקות לקרישיות יתר או אין צורך ואם כן מי שןלח אותי לבדיקות קרישיות יתר רופא נשים או אחר, אגב פרט לסבתי אין במשפחתי הקרובה בעיות של כלי דם וקרישים.הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DVT בגיל מבוגר
ד''ר אשר וינדר13/01/2008הגיל הוא גורם סיכון משמעותי יותר בדר"כ מאשר גורמי סיכון גנטיים. לכן, אנו לא מבצעים ברור מקיף בגיל מבוגר. להערכתי את צריכה ליידע את הגניקולוג בעניין, והוא צריך לדעת להעריך את גורמי הסיכון (או שיפנה אותך לקרישולוג).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)