תזמון בדיקת הקרישתיות לאחר גרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזמון בדיקת הקרישתיות לאחר גרידה
    דניאלה
    15/01/2008

שלום ד"ר וצהריים טובים,

אני לאחר גרידה 2 גרידות בעקבות עובר שהדופק שלו פוסק בשבוע 9 פעם אחת ובשבוע 10 בפעם השנייה. ההריונות שמושגים מאוד יקרים , לאחר טיפולים.
    כעת הופניתי לביצוע בדיקות קרישתיות בדם לצורך בירור ההפלות...
    אני כשבוע לאחר הגרידה ומניסיון קודם לוקח לי כ6 שבועות עד לקבלת מחזור.
    ברצוני לדעת מתי העיתויי הכי טוב לביצוע הבדיקות מאחר והרופא אמר לי שלא לעשות אותם מייד ובסמוך לגרידה ולחכות קצת... אני אשמח לדעת מתי הכי מומלץ לבצע את הבדיקות כדי לקבל תשובה מהימנה וכך שהן לא תושפענה מההריון שנגמר או לחלופין ממצב בו המערכת לא חזרה לתפקד כהרגלה.
    תודה רבה מראש ויום טוב
    דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן בבקשה

דניאלה
    15/01/2008

מנסיונך העשיר... הריונות שבהם הכל עושה רושם תקין מבחינת קצב ההתפתחות ופתאום הדופק פוסק סביב השבועות 9-10 יכולים להעיד על בעיה בקרישתיות או שמדובר בד"כ בהריונות בשלב מאוחר יותר?
    תודה לך!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אשר וינדר בבקשה תשובתך!

דניאלה
    17/01/2008

שאלתי לא נענתה
    אנא תשובתך
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתך

ד''ר אשר וינדר
    21/01/2008

בדר"כ בעיות קרישה מתבטאים בשבוע מאוחר יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזמון בדיקת הקרישתיות לאחר גרידה

ד''ר אשר וינדר
    22/01/2008

לגבי רוב הבדיקות אין בעייה לעשותן קרוב למועד ההריון. ישנה בדיקה אחת שכדאי לחכות כ- 3 חודשים משינויים הורמונליים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו