טיסיות נמוכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסיות נמוכות
    סל
    22/08/2011

22/8/11
    שלום רב :
    לפני כשנה בערך , המחזור החודשי התחיל לשחק לי ואני בת 44 , החלטתי ללכת לרופא נשים , שבבדיקה התגלה אצלי מיומה , בהמשיך נתן לי הרופא לעשות בדיקת דם , בה הייתה כבר ירידה בטסיות , 76000 , שגרם לרופאה להיכנס ולחקור את הבעיה , כאשר אני נשלחתי לעשות עוד בדיקת דם שבה מופיעה אצלי צהבת C . נשלחתי לטיפול בבית חולים . כאשר אני מקבלת זריקות מסוג PEGINTRON וגם כדורים מסוג REBETOL , במשך 48 שבועות שבניהם נדרשתי לעשות בדיקת צהבת C , כל 24 שבועות , שבהם הראתה הבדיקה מצב של נגטיב , ורמת הטסיות הייתה 42000-37000 בבדיקה האחרונה הטסיות יורדו לרמה של 34000,שאני כבר אחרי הטיפול בחודש ימים , אני כבר הפסקתי לקבל את הזריקות וגם את הכדורים , חודש וחצי , המוגלובין HB בזמן הטיפול היה 9.4 היום הוא 11.8 . RBC היה בזמן הטיפול 1.1 והיום 1.9 , תודה מראש , על היעוץ .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסיות נמוכות

הוספת תגובה

• טיסיות נמוכות - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    22/08/2011

אני מבין שהבעיה היא מס' התרומבוציטים
    הירידה יכולה להיות קשורה למחלת כבד ולטיפול.
    צריך לעקוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו