מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלקסן בהריון בגלל LACחן27/09/2011
שלום, שמי חן ואני בהריון בשבוע שישי. בבירור המטולוגי שעברתי לפני כשנה נמצא aPTT מאורך, LAC חיובי ו-ANA חיובי חלש, ונאמר לי שברגע שאגלה שאני בהריון אצטרך להתחיל בזריקות קלקסן. השאלה שלי היא מאיזה שבוע בדיוק עליי להתחיל עם הזריקות? כשביקשתי לקבוע תור למרפאה ההמטולוגית נאמר לי שאין טעם להגיע לפני שיודעים בוודאות שיש דופק ושגם ככה התורים אצלם לסוף אוקטובר, והתור לגניקולוג לביצוע ה-US הוא ל-9.10 (שבו אהיה בתחילת שבוע שמיני). אני מאוד מפחדת ליפול בין הכיסאות, אני יודעת שלנשים בעלות בעיה דומה יש סיכוי גבוה מאוד להפלות טבעיות. מצפה לתשובתך, בברכת שנה טובה ובריאות, חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן בהריון בגלל LAC - תגובה
פרופ` אלן ברבי02/10/2011ההחריות על מתן קלקסן היא בידים של הרופא נשים כאשר יש כבר המלצה.לחקות בסבלנות עד שבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)