מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישת דם..?תמר04/10/2011
שלום,
אני טלסמית מיינור, המגלובין עלה לאחר טיפול בכדורי ברזל מ10.8 ל11.3.
plt 125000, mcv 66 ,מאקרו + מיקרו מעבר לנורמה, היפו מתחת לנורמה.
אני מרגישה תשישות ברוב הזמן וחסרת חיוניות. תמיד הייתי 11.3 המוגלובין ורק בתקופה האחרונה אחרי שהוא ירד ל10.8 התחלתי עם ברזל וחומצה פולית. והתוצאות לפניכם כפי שציינתי כאן.
האם הטסיות זה מצב מדאיג? (בין היתר לאחרונה אני מדממת מאד בזמן וסת)
כדאי להתייעץ עם המטולוג בנוסף לרופא המשפחה?
תתודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישת דם..? - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ05/10/2011בדרך כלל בתלסמיה לא מקובל לתת ברזל אלא אם רמתו בנסיוב נמוכה אין משמעות רבה לירידה בחצי גרם המוגלובין.
האם הטחול מוגדל ? מאחר וזה יכול להסביר ירידה בטסיות .
המספר 125000 אינו מדאיג במידה והוא יציב. במידה ויש דימום מוגבר בנסיוב יש להתייעץ עם רופא נשים , זה לא בגלל הטרומבוציטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)