טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום רב אמא שלי כבת 59 גילו לה סרטן מסוג טי סל לימפומה היא מטופלת ממש בהתחלה בכימוטרפיה +מבטרה אשמח שתענה לי בכנות בלי להתחמק ולאור הידע והמחקרים שרכשת במהלך השנים על מספר שאלות : 1. מת תוחלת ההחיים בממוצע של אישה שגחו לה סרטן כזה יש לציין שאמרו לה שהדיאגנוזה טובה 2. האם זה חוזר ? והאם יש מחקרים על אנשים שקבלו סרטן כזה וחיו מעל 10 או 15 שנים? מודה לך מראש וממתינה לתשובות קונקרטיות תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ד"ר אבקשך לענות באופן כללי לאור המחקרים שאתה מכיר כמו שאמרתי דאגנוזה טובה דרגה 3 בי אשמח לדעת האם אתה מכיר אנשים שחיו עם המחלה יותר מ-10 שנים אני מדברת במחקרים או אנשים שטפלת בהם ממתינה לתשובך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר