מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמה גבוה של תרומבוציטיםמיכל13/11/2011
שלום,
אני בת 35 שנה לאחר לידה , בעיקבות בדיקת דם שגרתית ראו רמה של 459 (הבדיקה נעשתה פעמים בפעם הראשונה הערך היה 457 טווח של 5 ימים בין הבדיקות) תרומבוציטים כל שאר ספירת הדם יצאה תקינה כולל בדיקת דם לברזל , כולסטרול , כבד וכליות הערכים יצאו תקינים.
לפי ההיסטוריה של שנים קודמות בד"הכ הערכים של התרמבוציטים היו מעל 450 מקסימום 470 . והרופאים לא שלחו אותי לבירורים נוספים
הפעם הרופאה שלחה אותי לבדיקות נוספות משום שבשנת 210 ערכי התרומבוציטים היו הרבה יותר נמוכים בין 240 - 400. אציין שבשנה זו עשיתי לפחות 4- 5 בדיקות דם מכיוון שהייתי בהריון..
היה לי מאוד מוזר שהפעם הרופאה שלחה אותי לבדיקות נוספות (כבד, תחול והומוטולוג) ואני מאוד חוששת.
האם יש קשר בין הריון לירידה ברמת התרומבוציטים ?
האם יש קשר למחזור החודשי ?
האם עלי לחשוש , הפחד שלי במיוחד ממחלות ממאירות ?
כמובן שאעשה את כל הבדיקות אבל עד שאקבל תוצאות אשמח לקבל תגובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמה גבוה של תרומבוציטים - תגובה
פרופ` אלן ברבי15/11/2011אין משמעות קלינית לשינויים הללו.
בסך הכל מדובר בגבול עליון של תרומבוציםים. צריך לעקוב ולראות המטולוג אם יש עליה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)