קלקסן בשבוע 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקסן בשבוע 15
    רחלי
    28/01/2008

שלום רב.
    שמי רחלי אני בשבוע 15 בהריון רביעי ללא ילדים ולאחר מות עובר ברחם בשבוע 28 לפני כ- 4 שנים ו2 הריונות נוספים שהסתיימו בשבוע 9 ללא דופק.

עברתי בירור לטרומבופיליה שנמצא תקין.

לפני שבוע עברתי סקירה מוקדמת ונמצא התחלה של פיגור בהיקף הבטן ובעצמות גדולות (כמו בהריון הראשון) הוחלט על מתן קלקסן מידי.

השאלה וההיסטריה הם סביב השאלה האם זה לא מאוחר להתחיל קלקסן בשבוע 15 ?

הפיגור בסקירה היה שבוע ו-3 ימים.

האם יש תרופה ואו אופציות נוספות לעזור להריון להתפתח?

בבקשה אם תוכל לענות לי בבקשה כל תשובה.
    תודה מראש רחלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן בשבוע 15

הוספת תגובה

• קלקסן בשבוע 15

ד''ר אשר וינדר
    29/01/2008

אני לא הרופא המתאים לגבי אופציות לעזור להריון להתפתח, פרט לעניינים הקשורים לקרישה. בעניין הקרישה, צריך לזכור שהקשר בין הפרעות בקרישה של האם לבין הפרעות הריוניות הוא לא דבר מוכח (פרט למספר מצבים). אבל, בהחלט, זוהי החלטה סבירה לתת טיפול בקלקסן לאור ההיסטוריה המילדותית שלך. בדר"כ אנחנו מתחילים טיפול בקלקסן בשבוע 10-12. כאמור, הידע שלנו מוגבל בנושא ולכן לא ניתן לדעת האם התחלה בשבוע 15 זה "מאוחר". מבחינת קרישה האופציה הנוספת הוא טיפול באספירין או שילוב של קלקסן עם אספירין. כנראה שהטיפול בקלקסן במצבך מתאים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו