קלקסן +קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקסן +קיסרי
    יפית
    19/01/2012

שלום ..רציתי לדעת . נקבע לי תור לניתוח קיסרי ואני מטופלת במשך כל ההריון בקלקסן 40
    לפני כניסתי להריון ההמטולוגית שהייתי בבירור אצלה אמרה לי כל תקופת הריון קלקסן +משכב לידה ---שזה אומר 6 שבועות אחרי לידה. שאלתי היא מתי אחרי הניתוח להתחיל להזריק שוב? יום אחרי הניתוח או שצריך להמתין מס ימים.או שבכלל 6 שבועות זה הרבה זמן להזריק אחרי הקיסרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן +קיסרי

הוספת תגובה

• קלקסן +קיסרי - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    20/01/2012

בדרך כלל למחורת אבל בטח יגידו לך את זה במחלקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

יפית
    21/01/2012

תודה שענית אך יש לי עוד שאלה בבקשה.אני עם קלקסן בגלל 3 הפלות שעברתי ואז ראו שיש לי קרישיות עם ערכים גבוליים (APLA) ןלכן הוחלט על קלקסן.אנ יבמעקב אצל פרופ להפלות חוזרות נשים והוא אמר לי שמספיק שבוע אחרי הקיסרי. אך ההמטולוגית בזמנו לפני ההריון אמרה לי 6 שבועות . איך אדע מה לעשות?ולפי מה ללכת ? בבית חולים ינחו אותי איך להתנהג וכמה זמן להיות אחרי הקסרי עם הזריקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    21/01/2012

כן. יגידו לך לפני השיחרור בטח אחרי יעוץ של המטולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו