מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לפרופסוריםג'ניפר22/03/2012
שלום ,אני לא בטוחה שאני מפנה את שאלתי בפורום הנכון אבל אשמח מאוד להתייחסות,אני מרגישה נורא לא טוב
הסיפור הוא כזה-אני בת 20 ,ולפניי כחודשיים היו לי 3 ימים של סחרחורות ,חולשה חזקה ובחילות .חשבתי שזה וירוס וחיכיתי שזה יעבור ואכן עבר עד לשבוע לאחר מכן שחשתי אותו הדבר והתעלפתי.
הלכתי לרופאת משפחה שלי ,היא הפנתה אותי להמטולוג,נוירולוג,אורטופד( כי הצווער היה תפוס אפילו עד עכשיו), ורופא אף אוזן גרון. גם ביצעתי בדיקות דם ואולטר לב.
התוצאות היו : בבדיקות הדם(אני רושמת רק את מה שהיה מחוץ לטווח)
urea b - 20
creatinine -0.5
neutrphils - 38.8
lymphocytes -45.5
easinophils -8
אלוטר לב - נצפו upc's 25 סה"כ משני מוקדים הפרעות קצב על חדריות נצפה apc אחד.
הלכתי לנוירולוד ,אמר שהכל בסדר אבל בכל זאת יפנה ל mri . רופא אף אוזן גרון אמר שהכל בסדר ותקין וזה קורה מידי פעם הסחרחורות..לאורטופד עדיין לא הלכתי והמטולוג בכלל הפנה לבדיקות דם נוספות-קרישת דם בגלל אחותי בת ה25 שהיה לה קריש דם בריאות ...
מאז עבר עוד שבוע וחצי שהכל היה בערך בסדר, אתמול הסחרחורת חזרה ,הפעם היא מופיעה אפילו כשאני לא בתזוזה ולעיתים קרובות יותר.הרופאה שלחה אותי לעוד בדיקות דם חוזרות והתוצאות אותו הדבר(חלקן יותר גבוהות בקצת)
creatinie- 0.5
neatophilis- 34.1
lymphocytes- 51.4
eosinophilis- 8.1
אני לא יודעת מה לעשות,רופאת המשפחה אמרה שבפעם השעברה שכנראה זה וירוס או דלקת. אבל מתיי זה יעבור?ולמה אני מרגישה רע כל שבוע?האם זה יכול להיות בעיה אחרת בכלל?
אשמח להתייחסות ועצות מתאימות,תודה רבה מראש
ג'ניפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסורים - תגובה
פרופ` אלן ברבי26/03/2012יתכן וסבלת ממחלה ווירלית .לנוח בסבלנות מספר ימים עם שתייה מרובה
אין חריגות בבדיקות אבל לחזור בעוד שבועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)