מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ferritin נמוךא04/04/2012
שלום,
אני בת 37 . שנתיים אחריי לידה.
בדיקות אחרונות:
המוגלובין 13.1
פריטין 11.9
25 oh vitamin D
iron 100.4
מה אומר פריטין נמוך? האם הוא משפיע על עייפות. יש לי ימים שאני לא יכולה לתפקד.
הייתה לוקמיה במשפחה
שנה לא ביצעתי בדיקות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ferritin נמוך - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ05/04/2012צריך לבדוק את רמת הברזל וקושר קשירת הברזל (SIBCׂ)
יתכן וה-FERRITIN הנמוך הוא ביטוי לחוסר הברזל.
איל לממצא הזה כל קשר ללוקמיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר ברזל כרוני לילדה בת 7.5
רונית01/11/2012שלום, הילדה שלי סובלת מחוסר ברזל מגיל שנתיים וחצי. היא מקבלת ברזל בטיפות פריפל. כל פעם שאני משקה אותה בטיפות הפריטין שלה עולה מעט ואחרי שאני מפסיקה כל הנתונים צונחים למטה. הילדה סובלת מחוסר תיאבון תמידי, נמצאת באחוזון 35 במשקל, שוקלת 23 ק"ג. עצבנית רוב הזמן, מתעייפת מהר מאוד. כל הנסיונות שלי לברר למה זה כל הזמן חוזר נופחות על אותן בדיקות שעשינו כבל אלפי פעמים. ובסופו של דבר זה מגיע לטיפות פריפל. אני לא מבינה לאן עליי לפנות כדי שאוכל לברר מאיזו סיבה חבר לילדה ברזל. אני מתחננת שתדריך אותי, אני נמצאת על סף יאוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר ברזל כרוני לילדה בת 7.5 - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ10/11/2012חסר ברזל לכשעצמו לא גורם לסימנים האלה
האם יש לה אנמיה?
בכל מקרה צריך לנסות למצוא את הסיבה
לשם כך רצוי להתייעץ עם רופא ילדים זוהי לא המסגרת המתאימה לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)