מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הומוציסטין גבוהדוד29/04/2012
בן 51 בריא. מטופל בויטמין B12. בבדיקות דם יצא לי הומוציסטין 16 כשהנורמה 15.5 והחומצה פוליק 4 .הגסטרולוג אמר שאולי יש לי נטיה שעלולה לעשות בעיות ללב והפנה אותי לרופא משפחה. רופא משפחה רק נתן תוספת חומצה פוליק, וכששאלתי אותו אם זה מעיד על בעיות בקרישיות אמר, שלא בהכרח. קראתי ,שבעיה גנטית בMTHFR עלולה לעשות מצב כזה
אם כן האם יש צורל לברר העיניין כדי לדעת אם יש נטיה לקרישיות יתר?
.האם יש סיבות אחרות לא בעיה בMTHFR שעושות ערכים כאלו מה דעתך ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומוציסאין גבוה
אורי נטורופת30/04/2012חשוב לקבל B12 מסוג Methyl שאחראי על טרשת עורקים, אוסטאופורוזיס, מחלות לב וכלי דם (שנגרמים עקב רמות הומוציסטאין גבוה)..
ויטמין B12 בצורתו הנפוצה ביותר נקרא cyano-cobalamin ,אך על מנת שהגוף ידע לספוג את ה-B12 הגוף צריך קודם להעביר אותו תהליך מתילציה ולהפוך אותו למתיל-קובלאמין methyl-cobalamin.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)