מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת בדיקותשלי27/05/2012
שלום ד"ר, הפנו אותי לבדיקות קרישתיות לאחר הפלה בשבוע 12. אני מאוד מבולבלת בעקבות תוצאה של בדיקת LAC. ואשמח מאוד אם תוכל בבקשה להאיר את עיניי. רק תוצאת SCR RV/CONF RV לא תקין , וזאת הבעיה: איך יכול להיות שהתוצאות של LAC-SCREEN-RVVT ו LAC-CONFIRM-RVVT - תקינות , אבל החלוקה שלהן זו בזו - לא תקינה? האם בבדיקה זו הספיציפית ה LAC תקין או לא תקין? (כבר יש לי בדיקה לא תקינה מלפני 3 חודשים וזאת התוצאות השניות) האם אני צריכה לברר עם המעבדה למה חלוקה של שני נתונים תקינים - יוצא תוצאה לא תקינה? התוצאות: Sec 46 LAC-SCREEN-RVVT הטווח: 37-46 Sec 30 LAC-CONFIRM-RVVT הטווח: 30-40 1.56 SCR RV/CONF RV הטווח: 0.8-1.4 Sec 30 PTTFS הטווח: 25-35 Sec 39.2 PTT(FSL) הטווח: 28-45 1.31 PTT(FSL)/PTT(FS) הטווח: 0.8-1.6 תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקות - תגובה
פרופ` אלן ברבי27/05/2012נראה לי שלשינויים הללו אין משמעות קלינית, אך רצוי לפנות לרופא שביקש אותן
לסיכום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)