מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרטין נמוךא31/05/2012
שלום,
עשיתי בדיקת דם
פריטין יצא 11.9
המוגלובין 13.1
ברזל 100.4
יש לי מחזורים עם דימום קשה . 3 ימים ראשונים שיטפון. ונמרח לאורך 4 ימים נוספים אבל לא בדימום קשה.
הרופאים שלי החליטו שעליי לעשות קולונסקפיה וגסטרוסקפיה. עשיתי והכל תקין
אין דימומים אין פוליפים.
אם כך האם אפשר לומר בודאות שהפגיעה בפרטין היא בגלל וסת ? האם זו התשובה של הרפואה?
האם יש עוד בדיקות שאני יכולה לבצע?
האם יש בדיקות אחרות המוטולוגיות פרט לאלה הנעשות בקופות החולים?
האם אפשר לעשות בירור ולבדוק את הדם שלי?
אחותי נפטרה מלוקמיה חריפה לפני 7 שנים התאמתי לה ב100 אחוז כאילו היינו תאומות
תרמתי לה פעמיים אך זה לא הצליח , כאשר הספירה החלה לעלות אבריה קרסו.
אם התאמתי לה ב- 100 אחוז הייתכן שגנטית אנו אותו הדבר.??
היא הייתה אנמית מדי פעם. הייתכן שמתחיל אצלי משהו?
אני יודעת שהמחלה לא תורשתית ושאם היו יודעים איך למנוע היו מטפלים. אבל יודעים שייתכן וזה מתחיל מאנמיה.
מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטין נמוך - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ01/06/2012ראשית יש סיבה אפשרית לפריטין הנמוך ורצוי לטפל בה-להפחית את הדימום במחזור ולחזור על הבדיקה אני מבין את חששותיך אך לפי הנתונים שלך אין כל קשר בין מה שקרה לאחותך ואין מקום לראגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריטין
א01/06/2012תודה רבה לך על תשובתך המהירה
אבל כיצד מפחיתים את הדימום?
או שזה שאלה לגניקולוג.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)