פריטין נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריטין נמוך
    ד.
    20/06/2012

שלום דוקטור.
    ראשית,תודה על התשובה המהירה.ויש לי עוד שאלה.יש לי פריטין פחות מ-8,המוגלובין11.7 ו-IRON תקין.התחלתי לקחת ברזל,אבל הבנתי שזה תהליך ארוך עד שאתחיל להרגיש יותר טוב ואני ממש לא מתפקדת.האם יש דרך להעלות את הפריטין מהר יותר(חוץ מעירוי) ואם כן-מה עליי לעשות .תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריטין נמוך

הוספת תגובה

• פריטין נמוך - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    20/06/2012

לחכות בסבלנות! 11.7 המוגלובין הוא לא ערך המצדיק טפול אחר. כדאי לנסות לברר את הסיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

ד.
    20/06/2012

ושוב,המון תודה על התשובה ואיך מבררים את הסיבה?פניתי לרופא שלי עם השאלה שאולי כדאי לעשות המשך בירור והוא אמר שאינו רואה צורך.האם ,במידה והרופא שלי לא ישתכנע,כדאי לפנות למומחה באופן פרטי? המון תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    20/06/2012

לאור הממצאים נראה לי שניתן לחכות לספירה נוספת בעוד 2-3 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו