מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים כחולים בברכייםמיכל30/06/2012
שלום אני בחורה בת 28, לאחרונה שמתי לב שמופיעים לי סימנים כחולים בברכיים. הם בצורה דיי עגולה וקטנים בערך 1 ס"מ, לאחר כשלוש שעות הם משנים צבע לאדמדם חום. זה קרה לי כבר 3 פעמים בחודשיים וחצי האחרונים, הם מופיעים רק בברכיים, לא מופיעים הרבה, כל פעם ראיתי 2 סימנים , אחד על כל ברך. לא זכור לי שקיבלתי מכה באזור, הם מופיעים פתאום בצע כחול ולאחר שלוש שעות משנים צבע לאדמדם חום. הם גם לא ממש כואבים. אתמול פתאום ראיתי שניים כאלה, אחד מהם אולי ממש קצת כואב אם אני לוחצת חזק עליו. הם מופיעים רק על הברכיים. על מה הדבר יכול להעיד? אני ממש בלחץ שחס וחלילה יש לי לוקמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים כחולים בברכיים - תגובה
פרופ` אלן ברבי30/06/2012זה לא סימן של לויקמיה !!!
צריך יעוץ רופא עור לשלול אריטמה נודוזום.
לפנות לרופא משפחה לבדיקת ס.ד PT PTT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, שאלה אחרונה
מיכל01/07/2012מה מאפיין את המחלה אריטמה נודוזום? רציתי גם לציין שהסימנים הכחולים שהופכים לאדמדם חום שמופיעים לי נעלמים אחרי כמה ימים. האם זה עדיין לא נשמע כמו לוקמיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל01/07/2012רציתי גם לציין שאחרי שהסימנים נראים כמו מכה בצבע חום אדום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, שאלה אחרונה - תגובה
פרופ` אלן ברבי03/07/2012עדיין לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
מיכל03/07/2012אני קצת יותר רגועה. אני אבצע בדיקות דם. ממה יכולה לנבוע התופעה הזו של הופעת סימנים כחולים ללא סיבה שנראים לאחר זמן מה כמכות אדומות חומות? אני הבנתי מקריאה באינטרנט שאחד הסימנים של לוקמיה זה הופעת סימנים כחולים ללא סיבה, אז ישר חשבתי על האפשרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)