סימנים כחולים בברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים כחולים בברכיים
    מיכל
    30/06/2012

שלום אני בחורה בת 28, לאחרונה שמתי לב שמופיעים לי סימנים כחולים בברכיים. הם בצורה דיי עגולה וקטנים בערך 1 ס"מ, לאחר כשלוש שעות הם משנים צבע לאדמדם חום. זה קרה לי כבר 3 פעמים בחודשיים וחצי האחרונים, הם מופיעים רק בברכיים, לא מופיעים הרבה, כל פעם ראיתי 2 סימנים , אחד על כל ברך. לא זכור לי שקיבלתי מכה באזור, הם מופיעים פתאום בצע כחול ולאחר שלוש שעות משנים צבע לאדמדם חום. הם גם לא ממש כואבים. אתמול פתאום ראיתי שניים כאלה, אחד מהם אולי ממש קצת כואב אם אני לוחצת חזק עליו. הם מופיעים רק על הברכיים. על מה הדבר יכול להעיד? אני ממש בלחץ שחס וחלילה יש לי לוקמיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימנים כחולים בברכיים

הוספת תגובה

• סימנים כחולים בברכיים - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    30/06/2012

זה לא סימן של לויקמיה !!!
    צריך יעוץ רופא עור לשלול אריטמה נודוזום.
    לפנות לרופא משפחה לבדיקת ס.ד PT PTT

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה, שאלה אחרונה

מיכל
    01/07/2012

מה מאפיין את המחלה אריטמה נודוזום? רציתי גם לציין שהסימנים הכחולים שהופכים לאדמדם חום שמופיעים לי נעלמים אחרי כמה ימים. האם זה עדיין לא נשמע כמו לוקמיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיכל
    01/07/2012

רציתי גם לציין שאחרי שהסימנים נראים כמו מכה בצבע חום אדום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה, שאלה אחרונה - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    03/07/2012

עדיין לא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

מיכל
    03/07/2012

אני קצת יותר רגועה. אני אבצע בדיקות דם. ממה יכולה לנבוע התופעה הזו של הופעת סימנים כחולים ללא סיבה שנראים לאחר זמן מה כמכות אדומות חומות? אני הבנתי מקריאה באינטרנט שאחד הסימנים של לוקמיה זה הופעת סימנים כחולים ללא סיבה, אז ישר חשבתי על האפשרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו