המוגלובין שירד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המוגלובין שירד
    יגאל
    10/07/2012

שלום רב,
    אני יודע שבחלק מהמקרים כאשר המוגלובין יורד אפשר לאזן אותו ע"י לקיחת כדורי ברזל.
    האם לקיחת כדורי ברזל יכולה בכלל לשפר את רמת המוגלובין שיורד בגלל הטיפול בהפטיטיס C ?

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המוגלובין שירד

הוספת תגובה

• המוגלובין שירד - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    10/07/2012

קודם כל יש לבדוק את רמת הברזל והפריטין כדי להוכיח כי רמת ההמוגלובין הנמוך נובעת מכך אין קשר ישיר בין הטיפול בהפטיטיס ורמת ההמוגלובין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

יגאל
    10/07/2012

שלום שוב, אצלי המוגלובין התחיל לרדת מיד עם תחילת הטיפול ואחרי שהפחיתו מינון של ריבאוירין , כדי לאזן את המוגלובין הוא מיד התחיל לעלות קצת, לכן אני מניח שאצלי יש קשר בין הטיפול לבין המגולובין. אז לא קבלתי הסבר בתשובה שלך. האם באופן תאורטי ברזל במקרה שלי יכול בכלל להשפיע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    10/07/2012

לגבי ריבויירין אני מציע שתשאל את הרופא שנתן לך את התרופה למיטב ידיעתי אין כל קשר לברזל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו