מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםאלינור18/07/2012
שלום..עשיתי בדיקת דם אתמול עקב כאבי גרון מלווים בחום.
התוצאות החריגות:
Neutrophils % 75.8
Neutrophils # 8.58
Lymphocytes % 18
הרופא המטפל שלי אמר שערכים אלו מעידים על דלקת/חיידק בגוף.
אבל סטרפטקוקוס יצא שלילי
ובדיקת שתן יצאה תקינה..
מה זה עוד יכול להיות?
דבר נוסף ששמתי לב לערך של ESR 1 hour
שבבדיקות הנוכחיות יצא 32 ושמתי לב שבכל הבדיקות האחרות לאורך זמן, תמיד הערך הנ"ל היה גבוה אפילו עד ל80.
קראתי קצת באינטרנט מה משמעות הערך הזה..והאמת שזה קצת מתחיל להפחיד אותי..
אודה לך על תשובתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
פרופ` אלן ברבי18/07/2012נוטרופיליה (ריבוי נויטרופילים) קשורה בדרך כלל לזיהום. בנוגע לשקיעת דם, גם עולה
בנוכחות זיהום. לעזוב אינטרנט ולפנות לרופא המשפחה להשלמת הבירור אם צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלינור18/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ18/07/2012אין לך מה לפחד מה היה המספר הכולל של הכדוריות הלבנות? העליה. בנויטרופיליםתממ אופיינית לנוכחות זיהום חיידקי אך לא תמיד מצליחים לזהותו כדאי לחכות שהמחלה החריפה תחלוף ולחזור על הספירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
אלינור18/07/2012אתה מתכוון לwbc ? - יצא - 11.3
אני חוששת מכיוון שכרגע אני מקוררת אבל בלי חום ועדיין יצא בערכים שיש זיהום בגוף...
גם בלוטות הלימפה שלי נפוחות וכואבות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)