Eosinophils גבוה מהנורמה ליבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Eosinophils גבוה מהנורמה ליבי
    ויקטוריה
    14/08/2012

שלום, בני בן 8 סובל מכאבי בטן חזקים מדי יום, עשינו בדיקות: שתן, צואה וספירת דם, התוצאות יצאו תקינות חוץ מ- Eosinophils יצא 9.2%. Neutrophils %-37.9 ברצוני לדעת מה התוצאות אומרות ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Eosinophils גבוה מהנורמה ליבי

הוספת תגובה

• Eosinophils גבוה מהנורמה ליבי - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    14/08/2012

יכול להיות כי קיימת רגישות יתר למזון מסויים ורצוי להתייעץ עם רופא הילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטפי דם

יעל
    14/09/2012

שלום רב, אני בת 35 מזה כשלושה שבועות יש לי גירודים בעור בעיקר בשעות הערב . לאחרונה שמתי לב גם לשטפי דם הבאים והולכים במקומות הגירוד. בדיקת הדם- תקינה, למעט Eosinophils % - 8.8 ונויטרופילים - 7.2 . טרומוציטים- 215. הייתי אצל רופא עור לפני כשבועיים שהתרשם מאלרגיה ונתן כדור בשעת הערב - telfast וקרם צטומג למריחה. תפקודי הקרישה תקינים (inr 0.96). עד כה ללא הטבה. אני מאד לחוצה מהתופעות הנ"ל ובמיוחד בגלל שטפי הדם. תודה על ההתייחסות ושנה טובה ובריאה, יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטפי דם - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    16/09/2012

הבעיה היא האלרגיה ולא להפרעות בקרישה כדאי לחזור לרופא העור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו