עובד עצות ומבוהל מהסימפטומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובד עצות ומבוהל מהסימפטומים
    אייל
    17/08/2012

בן 28,יש לי כחצי שנה צמרמורות בגוף ובראש, מתגברות במתן שתן או ישיבה בשירותים או במהלך התרגשות כלשהי.יש רגישות יותר מבשנים קודמות לקור ולחום

בשבועות האחרונים עייפות וחולשה לא מוסברת בחלק מהימים בשבוע,לא קבוע(אולי כדורים לחרדה שלקחתי פה ושם אבל זה היה בימים שאחרי)

יש לי כבר שנים גוש ליחה בגרון שלא מוצאים סיבה,לפעמים קוצר נשימה,קושי בדיבור ממושך
    בשנה האחרונה גם היה לי קשה לעסוק בספורט כי משהו עוצר אותי,מאין תחושת כבדות למרות שספורט מתון הצלחתי לעשות לעיתים

בשבועיים האחרונים יש לי בעיה שיוצא דם מהחניכיים ואני לא מצליח עדיין לטפל בזה,למרות הקפדה,וטיפול אצל רופא שיניים, ניסיתי כבר את כל התכשירים ורופא אחד אמר לי שאקח אנטיביוטיקה. גם אחרי צחצוח וגם כשקם בבוקר יש דם

מבדיקת דם שעשיתי לפני חודשיים וחצי רק הלימפוציסיטיס היו גבוהים. וגם בשתן הלויקוסיטיס היו גבוהים

איך היית מתרשם ממקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עובד עצות ומבוהל מהסימפטומים - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    21/08/2012

רצוי להתייעץ עם רופא פנימי לא באמצעות המחשב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו