מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטפי דם בעין ובגוף - למה זה קורהא05/09/2012
שלום!
יש לי שטפי דם בעין בתדירות גבוהה יחסית בחודשיים האחרונים, רופא העיניים הפנה אותי להמטולוג. לבדוק קרישיות ושבירות של נימים.
יש לי גם שטפי דם בגוף (ממכות לא חזקות) (תמיד היה אבל עכשיו קצת יותר)
בנוסף יש לי קרישי דם במחזור ודימום מאד כבד. וכאבי ראש חזקים במיוחד לפני מחזור.
אני יודעת שאני הטרוזיגוטית ל MTHFR אבל אין לי מושג מה זה אומר
שאלות:
אילו בדיקות דם עליי לעשות לפני שאני פוגשת המטולוג כדי שהוא כבר יוכל לומר לי מה הבעיה?
האם רופא המשפחה יכול להפנות אותי לבדיקות הרלוונטיות?
הצלחתי לקבוע תור רק לעוד 3 חודשים, האם זה הגיוני לחכות כל כך הרבה
זה מרגיש לי עניין די דחוף אבל הם אמרו שאין תורים. האם זה הגיוני לחכות, האם יש כאן מצב שעלול להיות מסוכן?
תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטפי דם בעין ובגוף - למה זה קורה - תגובה
פרופ` אלן ברבי07/09/2012שתפי דם בעור יכולים להיות קשורים לירידה בתסיות הדם (platelets) או בלקיחת אספירין.. אם המספר תקין והשיטפי דם מרשימים, צריך לבדוק תפקוד התסיות ואז לחקות לתור שלך בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
א07/09/2012אני לא לוקחת אספירין.
ועוד כמה שאלות
1. לגבי נימי הדם:
האם יש בדיקה שיכולה להצביע על שבירות יתר של נימי דם?
2. האם מחזור עם קרישי דם הוא נורמאלי או מעיד על משהו בעייתי
3. למי פונים בהקשר הזה להמטולוג / רופא נשים (שפעם דיווחי לו ולא אמר לי לעשות עם זה משהו...)
4. בנוסף יש לי פריטין מאד נמוך, האם יכול להיות קשר בין כל הדברים?
תודה רבה וכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)