טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
-ושאלה אחרונה-אני שוקלת בעתיד תהליך של פונדקות אך הבנתי שבתהליך זה ישנו שימוש בהורמונים שהשימוש בהם עשוי להוביל לעיתים לסרטן, בעיקר אם היה סרטן במשפחה. הסרטן יכול להיות בעיקר אם כמויות ההורמונים שניתנים לא מאוזנות- האם כדאי לי ללכת לתהליך כזה? האם באמת לי עשוי להיות דווקא בגלל שיש לי סרטן מקרבה ראשונה סיכון מתהליך זה של פונדקאות? פשוט אני חוששת בגלל שאני לוקחת תרופה נגד אפילפסיה ללדת בדרך רגילה,כי ישנו סיכון למומים מעט ואני גם חוששת מהתקפים בתקופת ההריון או הלידה כי כיום אני מאוזנת, אז אני שוקלת גם אופציה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר