בעיה בקרישת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בקרישת דם
    גונן
    27/02/2008

שלום,

יש לי בעיה בקרישת דם שלראשונה אובחנה לפני כשנה. היה לי וריד קשה באזור הבטן וזה אובחן קדם קרוש. ההיתי מטופל אצל המטולוג ששלח אותי לבדיקות דם ואיבחן אצלי בעיה של הומוזיגוטיות ל MTFHR. כטיפול קיבלתי לקחת כדור טריקרדיה אחד ליום מה שפטר את הבעיה והקרישיות בווריד באמת נעלמה. אני ממשיך לקחת את הטריקרדיה כל הזמן כטיפול מונע.
    לפני שבוע, הבחנתי ששוב יש לי וריד קשה באזור הבטן למרות הטריקרדיה, הלכתי שוב לרופא המטפל והוא אמר לי שהוא לא יודע מה הבעיה והפנה אותי לרופה מומחה לקרישה ובינתיים אמר לי להזריק לעצמי פעם ביום קלקסן על מנת לפתור את בעיית הקרישיות עד לביקור אצל המומחה.
    רציתי לקבל חוות דעת נוספת על מה יכולה להיות הבעיה וכן מדוע צריך להזריק את הקלקסן?

הפניית הרופא המטפל היא:
    במישוש יש קורדון נוקשה מעט רגיש בדופו הבטן. נותן קלקסן 40 מ"ג.

בברכה
    גונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בקרישת דם

הוספת תגובה

• בעיה בקרישת דם

ד''ר אשר וינדר
    28/02/2008

קשה להתרשם מהכתוב. חייבים לראת ולמשש את הממצא. לכן, קשה לי להתיחס לטיפול שקבלת לבניתיים. MTHFR זה לא מחלה. זה גורם סיכון בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו