מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפלאסמדר06/10/2012
שלום וחג שמח
מחלות רקע במשפחתי
סכרת , לב ,לחץ דם , אירוע מוחי אצל אמי ז"ל ושלוש מאחיי
apla לאחי ובתו (לשתי אחיותיי היו הפלות חוזרות אך לא עשו ברור אפלא )
fmf לשתי אחיותיי ואחיינית
cll לאמי ז"ל ואחי ז"ל השנה התגלתה המחלה אצל אחות נוספת .האם מחלה זו תורשתית?
חלק ממשפחתי ביצע ברור לגבי סכרת ,לחץ דם ,אפלא fmf בהמלצת רופא המשפחה שלהם .
אושפזתי בשל כאבים בחזה ונזקקתי לצנתור לב והקרדיולוג דרש בירור אפלא טרם הצנתור בטענה שבמהלך הצנתור קבלת החלטות היו שונות עם נוכחות אפלא. החל בירור במהלך האשפוז שוחררתי והמתנתי לתוצאות הבדיקה . בבדיקה היה ערך גבוה של 12.99 a.b2 glycoprotei על מה מצביעה תוצאה זו האם צריך להמשיך את הבירור?
רופא המשפחה שלי טוען שאין צורך להמשיך את הבירור ואם מחפשים מוצאים.,ניראה לי מגוחך.
ידוע שעם אפלא אסור להשתמש בגלולות למניעת הריון , בתי נערה מתבגרת רופא משפחה סירב לתת לה בדיקה לבירור אפלא הגיוני בעינייך?
רופא נכבד חשובה לי דעתך ועצתך אלו בדיקות אני ומשפחתי צריכים לעבור לאור הרקע המשפחתי המפואר שלנו
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפלא - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/10/2012לגבי apla כדאי לבצע את הבדיקות המתאימות במדה ולא עשית עד עכשו
Cll אינה ידועה כמחלה תורשתית
בכל זאת הייתי מציע לבצע ספירת דם רגילה לפחות אחת לשנה(תלוי בגילך)
לאור הספור במשפחתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפלא - תגובה
פרופ` אלן ברבי07/10/2012הרבה דברים במכתבך....
1- לתת לרופא המשפחה להשלים או לא בדיקות ל APLA
2- במחלת CLL תוארו מקרים בתוך משפחה אבל זה נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)