מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות שליאלעד28/02/2008
אלה בדיקות דם שלי אבקש את עזרתך בפיענוחם
אלקרופורזיס
אלבומין 52.6 אחוז
אלפא 1 שלוש אחוז
אלפא2 9.2 אחוז
ביטא 16.6 אחוז
גמא 18.6 אחוז
אמונולוגיה
1703 אמונוגלובולין G
154 אמונוגלובולין M
1305 אמונוגלובולין A
Lambda positive אמנוגלבולין A
RF תקין פחות משבע
CRP 26.7
ANA positive
total protein 8.83
albumin 4.2
glubulin 4.66
Hgb 12.8
mcv 84.1
hct 39.1
קלציום תקין קריאטינין תקין ואוראיה תקין כולסטרול תקין גחוקוז תקין בילוריובין תקין
ALk phosphatase 147
GGT 132.7
בנוסף מתלונן על כאבי גב לפני חודש ותחושת קור ובידיים וברגליים עם צבע ידיים יותר לבן
ואני עם כבד שומני מוגדל לא מטופל
אנמיה שמטופלת ב חומצה פולית וברזל
הייתי חולה קוליטיס 20 שנה ועברתי לפני שנה וחצי ניתוח כריתת מעי גס אחרי שראו בקולונסקופיה שינויים סרטניים אבל הניתוח עבר בהצלחה וראו שהגידול היה בהצלחה stage a ללא גרורות הניתוח עם פאוץ' שעברי בדיקה ומצאו שהוא תקין
מה זה יכול להעיד ? האם זה מילומה נפוצה או שיש אופציות אחרות נא להעלות אותם ?
אז אני מבקש להגיד לי מתוך נתונים אלה מה זה יכול להיות
עשיתי גם צילום עצמות גולגולת ועצמות ארוכים עדיין אין תוצאות
מה עוד יכול להיות ?
האם אתה ממליץ על בדיקת בינס ג'ונס בשתן
כי בשתן לא היה חלבון !
אודה לתשובה עם התייחסות מלאה מה האבחנות המבדלות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת גלובולינים
ד''ר אשר וינדר03/03/2008התוצאות אינן תקינות. ממליץ לפנות בהקדם להמטולוג שידאג להשלמת הברור בזריזות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)