שתן ככה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתן ככה
    אלמונית
    02/11/2012

אם לפני חודש חודשיים בערך היה לי שתן כהה יותר מהרגיל בערך בצבע כתום שחור באופן חד פעמי זה יכול להעיד על לוקמיה או כל סרטן אחר? כי אני יודע שצבע כזה יכול להעיד על כך אבל זה היה חד פעמי- לפני חודשיים ולא חזר יותר ולא היה לפני.. אז אם היה לי משהו כזה צבע השתן היה כך באופן קבוע בכל פעם שהייתי מתפנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתן ככה

הוספת תגובה

• שתן ככה - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    03/11/2012

לא מבין את השאלה לפורום להמטולוגיה ! איו הסבר לאירוע חד פעמי שאתה מספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

אלמונית
    03/11/2012

התכוונתי לשאול - במקרה של לוקמיה או כל סרטן אחר השתן שלי היה כהה בכל פעם שהייתי מתפנה או שגם פעם אחת של שתן כהה שהיה לפני חודשיים ולא חזר ולא היה לפני עלול להעיד על סרטן כל שהוא?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    08/11/2012

אין שום קשר עם סרטן הדם או אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו