טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בבדיקת סיטי בטן נמצאו ממצאים חדשים של קשרי לימפה מוגדלים בשער הכבד, ברטרופריטונאום באגן ובמפשעות, מומלץ המשך בירור.
1. ברצוני לשאול האם גילוי מוקדם במקרה של לימפומה הינו חשוב, ומדוע? האם סיכויי ההחלמה גבוהים יותר בגילוי מוקדם, ומדוע? 2. כיצד בדיקת PET יכולה לעזור בגילוי מוקדם? האם בדיקת PET יכולה לעזור לבחור את בלוטת הלימפה שכדאי לדגום לאחר מכן בביופסיה?
אודה לתשובתך, בברכה, יעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר