טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה המונח המקצועי המתאר את ההפך של תרומבופיליה? (הכוונה שלי למונח המתאר את חוסר קרישת דם)
כל לוקחי הקומדין נאלצים להידקר פעמים רבות (כל אחד לפי המצב שלו יש כאלה פעם בשבוע גם כן) ויש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. האם זה מותר / רצוי להידקר באותו מקום כמה פעמים? 2. מה הנזק של הדקירה לוריד? האם תיוותר שם צלקת עולמית? 3. האם יש נזק לתסחיף בדם בעקבות בדיקת דם? אם כן, אז ממה יש להיזהר כדי למנוע את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר