מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאומים מדממיםמישהי01/12/2012
שלום רב
אני אמא לתאומים בני 17 בן ובת הילד בריא הילדה סובלת מFMF אסטמה ונשאית של הפטיטיס C. מזה שנה שהילדה מקיאה ומשתעלת דם היא מקיאה דם טרי אדום לפחות חצי כוס הייתה מאושפזת 3 חודשים בבתי חולים שונים בארץ הייתה מדממת גם מידי פעם בשתן או ביציאות ובמשך כל השנה סובלת מאפטות כואבות בפה עברה אין ספור בדיקות ללא אבחנה .לעמות זאת הבן מדמם בצורה מחרידה מהאף עבר צריבה אך ללא הועיל וגם הוא סובל מאפטות כואבות בפה יש לציין שהם מדממים בסמוך האחד לשני וגם האפטות יוצאות להם בסמוך האחד לשניה. עברו תיפקודי קרישה אין ספור בדיקות ללא אבחנה .
השאלה שעליה מעולם לא קיבלתי תשובה זה איך זה שהם כל כך מדממים והרופאים רואים את הדימומים בעיינים את הכמויות וההמוגלובין יציב לילד המוגלובין 14 לילדה 12 האם יש הסבר להמוגלובין שנשאר יציב למרות הדימומים ?הרבה פעמים הרופאים מטילים ספק
(למרות שראו במו עינייהם ואפילו מדדו במזרק את הכמויות) שהילדים אכן מדממים זה גורם לאי אמון בין הרופאים לביננו והחלטתי להשאיר את הילדים ככה הפסקנו כל מעקב או טיפול הילדה עדיין מקיאה ומשתעלת דם ויש אפטות כמו כן גם הילד .
אשמח אם תיתן לי הסבר למה בכל זאת ההמוגלובין נשאר יציב כדיי שאוכל להוכיח לרופאים שיש סיבה ליציבות ההמוגלובין.
בתקווה שתוכל לעזור לי להוכיח
אמא דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים מדממים - תגובה
פרופ` אלן ברבי01/12/2012מקרה לא קל .אני מבין שנעשה בירור מקיף ויש מעקב צמוד.
הסבר להמ' יציב למרות "דימום" הוא ש אם יש דימום הקמות קטנה ולא משפיעה על רמת המ'. לא מדובר בבעיה המטולוגית
. לחזור לרופאים המטפלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)