טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
טיפולי פוריות גרמו לי לsinus vein thrombosis
בדיקות קרישיות תקינות מלבד פקטור 8 שקצת גבוה.
לאחר חצי שנה של קומדין והפסקה של 3 חודשים, חזרתי לטיפולי פוריות באישור הרופאים. כעת מהשלב שאני מתחילה להזריק הורמונים אני מזריקה גם קלקסן במינון 100 על פי הנחיית ההמטולוג.
משקלי 90 ק"ג
בדיקת anti xa שבצעתי כיום, כמעט 4 שעות לאחר ההזרקה יצאה 1.01. האם התוצאה אומרת שאני צריכה להוריד במינון? כי יש לי דעה אחרת שקבלתי לפני שהיו תוצאות הבדיקה שאומרת בכלל שאני צריכה להעלות ל120.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר