מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריש דםטובה גבאי08/03/2008
שבוע טוב לד'''ק
לפני שנה בטיסה לבנקוק התנפחה לי הרגל מאז אני מטופלת בכדורי דלפון עשו לי את הבדיוקות ואולטרסאונד שהראה שאני צריכה להפסיק לעשן . ופרו]סור מרטין אמר שעך אני יכולה לחיות לכל החייים.
תחילת החורף כאן שיש לציין שאני מתגוררת בבלגיה חליתי בדלת כלייות אחרי שבועיים חליתי בדלקת ריאות ומיד נוצרה אצלי טרומבוזה שטופלתי ב10 זריקות להמסת הקריש דם.
עשיתי את הבדיקות דם זה היה 400 קפץ 775. אחרי 10 יום עשיתי שוב עברה לי הטרומבוזה.
שאלתי זו אם ה בגלל ששכבתי שבועיים בלי תזוזה או ממה התווצרה אצלי טרומבוזה כי יש לי וריד סתום ברגל שאמרו לי כל הרופאים שזה לא נורא בכלל צריכה להליכה שחיה ואופניים וגרב.
להיום אני פוחדת מתי ידי שיש לי טרומבוזה שוב ומה עושים אבקש את עזרתך הפנה אותי אליך ארנון מהאתר כאן.
בתודה מראש טובה גבאי
שבוע טוב!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריש דם
ד''ר אשר וינדר09/03/2008ממש לא הבנתי את הסיפור שלך! כיתבי מחדש, או יותר טוב, פני אלי או לכל המטולוג העוסק בקרישה כדי לשמוע ב- 4 עיניים ולתת לך יעוץ ממשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)