קריש דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריש דם
    טובה גבאי
    08/03/2008

שבוע טוב לד'''ק
    לפני שנה בטיסה לבנקוק התנפחה לי הרגל מאז אני מטופלת בכדורי דלפון עשו לי את הבדיוקות ואולטרסאונד שהראה שאני צריכה להפסיק לעשן . ופרו]סור מרטין אמר שעך אני יכולה לחיות לכל החייים.
    תחילת החורף כאן שיש לציין שאני מתגוררת בבלגיה חליתי בדלת כלייות אחרי שבועיים חליתי בדלקת ריאות ומיד נוצרה אצלי טרומבוזה שטופלתי ב10 זריקות להמסת הקריש דם.
    עשיתי את הבדיקות דם זה היה 400 קפץ 775. אחרי 10 יום עשיתי שוב עברה לי הטרומבוזה.
    שאלתי זו אם ה בגלל ששכבתי שבועיים בלי תזוזה או ממה התווצרה אצלי טרומבוזה כי יש לי וריד סתום ברגל שאמרו לי כל הרופאים שזה לא נורא בכלל צריכה להליכה שחיה ואופניים וגרב.
    להיום אני פוחדת מתי ידי שיש לי טרומבוזה שוב ומה עושים אבקש את עזרתך הפנה אותי אליך ארנון מהאתר כאן.
    בתודה מראש טובה גבאי
    שבוע טוב!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריש דם

הוספת תגובה

• קריש דם

ד''ר אשר וינדר
    09/03/2008

ממש לא הבנתי את הסיפור שלך! כיתבי מחדש, או יותר טוב, פני אלי או לכל המטולוג העוסק בקרישה כדי לשמוע ב- 4 עיניים ולתת לך יעוץ ממשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו