קרישתיות יתר והיפרפלזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישתיות יתר והיפרפלזיה
    עמית
    03/01/2013

בבדיקת פיפל ברחם התגלתה אצלי היפרפלזיה של רירית הרחם.הרופאה אמרה לי שזהו מצב שיכול להתפתח לסרטן בהמשך ובכדי למנוע את זה אני צריכה ליטול פרוגסטרון באיזושהיא צורה.הבעיה היא שאני עם פקטור 5 ליידן הטרוזיגוט.האם יש בעיה או סיכון בנטילת תרופה כגון פרוברה למשך כשלושה חודשים? האם אפשרי לשים התקן כמו מירנה לתקופה ארוכה של כמה שנים וככה להרויח גם התקן וגם טיפול בבעיה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישתיות יתר והיפרפלזיה

הוספת תגובה

• קרישתיות יתר והיפרפלזיה - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    03/01/2013

מדובר בביעה גינקולוגית. בקשר ל F5LEIDEN HETER זה פגם מאוד נפוץ ללא משמעות קלינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עמית
    04/01/2013

השאלה היא האם במצב של קרישתיות יתר mthfr הומוזיגוט ופקטור 5 ליידן הטרוזיגוט יש מניעה על לקיחת פרוגסטרון, והאם יש עדיפות לפרוגסטרון בטיפול קצר טווח כמו " פרוברה" או התקן מירנה שנמצא ומשחרר פרוגסטרון במשך כחמש שנים.(חשוב לי לציין שאני כן שואלת מהפן ההמטולוגי ולא מהפן של רפואת הנשים היות ורופאת הנשים לא רואה עדיפות מסויימת לאחד מהטיפולים הנל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    05/01/2013

MTHFR HOM שלא ציינת קודם מחייב טיפול בח' פולית.
    בקשר לכל השאלות אחרות לא ידוע לי. לפנות לרופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

עמית
    08/01/2013

רופאת הנשים אמרה שאשאל המטולוג בגלל שהבעיה היא לא אם לשים מירנה או לקחת פרוברה אלא אם בכלל מותר לי לקחת פרוגסטרון בזמן שיש לי לי mthfr הומוזיגוט ופקטור 5 ליידן הטרוזיגוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו