מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרומבוציטופניהדפנה07/01/2013
שלום,
אני בהריון רביעי, שבוע 30.
לפני כן, שתי לידות תקינות ללא כל בעיה. בלידדה השלישית, בני (עוד מעט בן שלוש) נולד עם 29,000 טסיות בלבד. היה מאושפז עשרה ימים, במהלכם קיבל פעמים תרומת דם ,הרפס וחיידק נשללו והופסק טיפול שהחל באנטיביוטיקה והזובירקס. למעשה עליית הטסיות החלה בסופו של דבר ללא טיפול כלשהו. יצויין כי אני לא סבלתי מטרומבוציטופניה בשלב כלשהו. יצויין כי מאז הכל תקין ב"ה אצל בני.
לאחר הלידה פניתי לבירור אצל המטולוג שסבר כי לא מדובר בבעיה אימנולוגית ולא ביצענו בדיקת נוגדנים.
כעת משהלידה מתקרבת, התעורר אצלי חשש בעניין. והאם טוב עשינו שלא עשינו בכל זאת את הבירור.
האם יש משהו שכדאי/ ניתן לעשות? האם יש המלצות כלשהן לגבי הלידה? האם כדאי לפנות לייעוץ כלשהו (רופא הנשים שלי הסתפק במכתב מההטולוג ולא חשב שיש מקום לבירור נוסף)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרומבוציטופניה - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ08/01/2013במידה וכל הבדיקות שלך תקינות ובעיקר ספירת טרומבוציטים
לא נראה לי שניתן לעשות יותר בשלב זה
כמובן שיש צורך לעקוב אחרי הבדיקות של הרך הנולד
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)