אנטי קרדיוליפין IgM

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטי קרדיוליפין IgM
    איתי
    09/03/2008

שלום
    אני בן 24
    ולאחר פרימיוקרדיטיס שהיה לי כנראה וירוס לפי הרופאים (הייתי מאושפז בתל-השומר פעמיים בהתחלה אך בפעמים הבאות שהייתי מאושפז לא מצאו שום דלקת או בעיה אחרת )
    הוא עבר לי לפני כ4 חודשיים אך לקחתי איבופן וקולכיצין כ3-4 חודשים
    לאחר חודש שהיתה לי את הבעיה הזאת התחילו להיות להיות לי ורידים אדומים בעיניים והלכתי לרופאת עיניים שחשבה שזה וירוס ואמרה שיש לי יובש בעיניים נתנה לי תרופות במשך החודש האחרון האדמומיות ירדה אך אמרה שעדיין יש לי יובש בעין ונשארתי עם הטיפול של הטיפות בלבד
    ושלחה אותי לבדיקות כי היא חושבת שאולי יש לי זאבת אדמומית מכיוון שעדיין יש יובש בשתי העיניים קיבלתי את הבדיקות והם יצאו טובות חוץ מהבדיקה של אנטי-קרדיוליפין IgM שיצאה 11
    וכתוב שהמדד בין 0-7 כל השאר יצאו בסדר כלומר: IgG יצא 9 , קומפלימנט C4 יצא 32 וקומפלימנט C3 יצא 110 DNA (ds) Ab יצא חמש נקודה עשרים אחד נגטיב פרוטאין-0.16
    c-anca 2.07 p-anca-0.88
    אני רוצה לציין שבזמן האחרון בחודש האחרון התחלתי לסבול מכאבי ראש בחלק האחורי של הראש לפעמים כאבי ראש-חזקים שבחיים לא היו לי .
    והיה לי קצת כאבים במרפק כרגע אין ויש לי מין תשישות בגוף ולפעמים כואב לי קצת לעתים רחוקות בצד של הכליה.
    אני ממש לא יודע כי אלו תופעות שלא מוקרות לי ואף פעם לא הרגשתי ככה גם כדאי לציין שאף פעם לא לקחתי כדורים אפילו נגד כאב ראש.
    אחרי סריקה קטנה באינטרנט ראיתי מה הבדיקה אומרת והבנתי שהנורמל הוא בין 0-10 ולכן אני די מודאג וגם הרופא המשפחתי שלי לא ידע להגיד לי מה בדיקה כזאת אומרת האם יש סיבה לדאוג או שלא?
    אודה לך אם תוכל להסביר לי מה לעשות אם יש צורך
    תודה איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטי קרדיוליפין IgM

הוספת תגובה

• אנטי קרדיוליפין IgM

ד''ר אשר וינדר
    10/03/2008

אנטי קרדיוליפין במיוחד מסוג IgM יכול להיות קמצ מוגבר באופן לא ספציפי. לכן, הבדיקה, לכשלעצמה, כלל לא מוסיפה מידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

איתי
    10/03/2008

אני מודה על התייחסותך
    האם אני צריך לעשות בדיקות נוספות ואם כן מהן?
    והאם זה מצריך לפנות אלייך באופן אישי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו