טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נשלחתי לבדיקת קרישיות (Factor V Leiden) מאחר ולאחותי ולאבי התגלתה בעיה זו. בבוקר הבדיקה נטלתי כדור חומצה פולית 5mg וכדור Omepradex 40mg ושתיתי חצי כוס דיאט קולה- מלבד כך הייתי בצום 8 שעות . האם נטילת התרופות+השתיה עלולים לשבש את תוצאות הבדיקה? (בינתיים קיבלתי תשובות תקינות לבדיקות PT,PTT,INR,APCR)
תודה מראש,
עירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר