לאחר הפלה נדחית בשבוע 13,גרידה ב17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר הפלה נדחית בשבוע 13,גרידה ב17
    צ'ירי
    26/06/2013

שלום, לפני 4 חודשים עברתי הפלה נדחית בעקבותיה נשלחתי לבדיקות קרישיות יתר (אני בת 33, הפלה ראשונה, הרופא לא רצה לשלוח אבל יצא נוהל חדש של"מבוגרות" עם הפלה מאוחרת שולחים).
    לקחתי את הזמן עם הבדיקות, בסוף ערכתי את הרוב (מלבד מוטציות וproCresistance) ב10/6. ב19 לחודש עשיתי בדיקת הריון, שלילית, ב22 עשיתי שוב.. חיובית.
    אני יודעת שיש בעיה עם תוצאות הבדיקות עם נערכו בזמן הריון, השאלה אם השבוע הראשון נחשב...?
    בנוסף, אם יש בעיה לקרוא את התשובות, האם יש מקום להתשמש כאמצעי זהירות "טבעי" באומגה 3 הגרסה ל9 חודשים, שאמורה להכיל פחות כספית ונחשבת למעין מדלל דם טבעי...?
    יש לי ילד בבית, ולקחתי אומגה 3 בזמן ההריון שלו רק לקראת הסוף.
    אני שואלת כי מאוד הייתי רוצה להימנע משידור חוזר של ההפלה שעברתי, זו היתה חוויה נוראה ואני רוצה לוודא שאני עושה הכל כמו שצריך, עד כמה שאפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אציין בנוסף ...

צ'ירי
    26/06/2013

את הבדיקות ערכתי בבית החולים וולפסון, ערכתי חלקית כי חלק מהבדיקות הגעתי בלי טופס 17 והייתי אמורה לשלם באופן פרטי, 3 מוטציות וProCResistance.
    אציין שהצוות היה לא מקצועי בעליל, האחות לא הכירה את הבדיקות (היא היתה אחות מחליפה, אבל עדיין) הפקידה חיפשה את הבדיקות שעלי לשלם עליהן - וחישבה לי סכום לתשלום בסך 13,000 שקל!! על 4 בדיקות!!
    שיחת טלפון של 4 שניות לבית חולים איכילוב ושיחה עם האחות הראשית, היא אמרה לי שהם גובים 190 שח לכל מוטציה ו500 שח לPCR, והפנתה אותי חזרה לקופה שאתעקש על טופס 17. ואכן קיבלתי!
    בכל אופן הפער בתשלומים הוא ע-צ-ו-ם ולא הגיוני בכלל בוולפסון, קחו את זה בחשבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו