מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוח עצםראמי05/07/2013
שלום רב
מטופל דיאליזה מקבל אראניסב במינון 300 אבל הימוגלובין לא עולה
אני סובל מדלקת פרקים קשה (נפיחות בגפיים)הרופאים המטפלים אומרים שאני סובל מ פלסטיק אנימיה בגלל דלקת המפרקים
עברתי בדיקת מיח עצם שלוש פעמים(שאיבת מח עצם)
אבל רופא ההימוטולג לא הצליח לשאוב מאזורים שאמור שכמות גדולה ממח עצם צריכה להיות כמו הגב והחזה
אני נבהל ושואל את עצמי לאן נעלם מיח העצם שלי
1-יכול להיות שמח העצם לא מופזר בכל העצמות יכול להיות שמח עצם נמצא בכמות יותר גדולה בגפיים (באצבעות או בכפות רגליים)
2- האם רופא ההימוטולג שלי יכול לנסות לשאוב מהגפיים או אין דבר כזה בעולם הרפואה
״רצית להזכיר שבדיקת cbc תקינה מבחינת כדורי דם
״ עברתי בדיקת גסטרו וקולו סקופ והתוצאה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוח עצם - תגובה
פרופ` אלן ברבי07/07/2013במקרה שלך צריך לקחת ביאופסיה של מח עצם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוח עצם - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ07/07/2013השאלה האם בוצעה שאיבת מי עצם או ביופסיה ממח עצם
מאחר וזוהי הבדיקה המתבקשת
מה רמת ההמוגלובין? מה רמת כ. לבנות ו׳ טרומבוציטים?
האם ניתן ברזל תוך ורידי יחד עם הארנסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)