g6pd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• g6pd
    מקסים
    13/07/2013

לפני שבועיים רופא יביא לי OFLOXACIN 2 טבליות ביום וביום ה רעביעי לאחר לקיחת כדור לאחר 1.5 שעה יתחיל רעד של שרירים ,ולפני זה היה לי משהו כזה לאחר קמח סויה עם היפוגליקמיה.(כמה פעמים במיון ראו המוליזיז +++) ולפעמים המוגלובין 17.5 אפילו 18 היה.עשיתי בדיקת דם לאנזים הG6PD לאחר 2 ימים לאחר רעד האחרון -קיבלתי תשובה 12 ביחד עם זאת המוגלובין היה 15. לעומת 16.5 שבוע הבדל בין התוצאות.שאלה 1 :
    האם אני צריך לחזור על הבדיקה לאנזים אם כן,לאחר כמה זמן לעשות אותה?
    2.האם חוסר אנזים יכול לעשות השפעה על EEG ׁׁ(ללא דיאטה) למשל אצלי רק בלילה לא היה תקין.
    3.כמה זמן יכול לקחת שהגוף ירפא את העצמו כי אני לא ידעתי שיש לי בעיה הזאת וטיפלו כאילו אפלפסיה.(לפחות תרופות נגדה לא לקחתי יותר מ10 שנים.וכמובןן לא שמרתי דיאטה .אני יגעתי לשטן כהה וכאבי בצד כבד וכליות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    g6pd

הוספת תגובה

• g6pd - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    13/07/2013

שאל ה לא ברורה
    רצוי לחזור על הבדיקה ללא כל קשר לארוע כלשהוא
    במידה ויש עדות לחסר באנזים G6PD צריך לקבל רשימה מאיזה מאכלים
    ותרופות יש להימנע על מנת למנוע המוליזה
    אין לכך כל קשר ל-EEg

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• g6pd - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    13/07/2013

שאל ה לא ברורה
    רצוי לחזור על הבדיקה ללא כל קשר לארוע כלשהוא
    במידה ויש עדות לחסר באנזים G6PD צריך לקבל רשימה מאיזה מאכלים
    ותרופות יש להימנע על מנת למנוע המוליזה
    אין לכך כל קשר ל-EEg

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו