מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קרישיות יתרבת 1823/07/2013
לפני כחצי שנה התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון.הגלולה הראשונה מסוג "שלי" גרמה לי לתחושת נימול ברגליים ולקראת סיום החפיסה התחיל נימול גם בידיים.במשך כל החודש הייתה לי תחושה כללית רעה מאוד.לאחר סיום החפיסה יידעתי את רופא הנשים שלי והפסקתי לקחת את הגלולה.לאחר הפסקה של חודש התחלתי לקחת גלולה בשם "מרסילון" אותה נתן לי רופא הנשים.
גם הגלולה הזאת עשתה לי נימול אבל קל מאוד ברגליים.לקחתי את הגלולה במשך חודשיים והפסקתי גם אותה.
כרגע,אחרי כמה חודשים ללא גלולות,הופיעו לי סימנים סגולים על הרגליים מבלי שקיבלתי מכות והיה לי כאב בגב כף היד שלי כאילו משהו לוחץ שם,יום לאחר מכן ראיתי סימן כחול.
כשבוע לפני הופעת הסימנים הכחולים הייתי בשדה תעופה והחזקתי את תיק הגב שלי בתנוחה לא טובה במשך כחצי שעה.אחרי חצי שעה הורדתי את התיק מהכתף והייתה לי תחושת נימול איומה שנמשכה כחמש שעות.
לאור זאת עשיתי בדיקת קרישיות והיא יצאה תקינה.
יכול להיות שיש לי בעיית קרישיות מסוג שלא נבדק בבדיקת הדם או שכל מה שציינתי הן תופעות נורמליות ואין לי בעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות יתר - תגובה
פרופ` אלן ברבי24/07/2013הסמנים שציינת לא ספציפים ולא מתאימים לקרישות יתר. הבדיקות תקינות. צריך לשכוח את הנושא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)