ITP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ITP
    מיטל
    27/07/2013

שלום אני מאובחנת בITP
    השבוע עשיתי בדיקות דם, ספירת טסיות. אני כרגע עומדת על 148.000 שזה מתחת לנורמה. אני בווסת כבר 6 ימים והכמות דם היא משמעותית בשונה מהווסת שלי הכוונה היא ליותר מדי. .. בנוסף מתלווה לזה כאבים חזקים בבטן. האם אני צריכה לפנות למיון?

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ITP

הוספת תגובה

• ITP

מיטל
    28/07/2013

אז יש משהו אחר שאני צריכה לחשוש ממנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ITP - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    28/07/2013

אין קשר לטרומבוציטים
    עליך לפנות לרופא הנשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Itp

מיטל
    28/07/2013

היי, לעצתך הייתי אצל רופא נשים לא נמצא אצלי בעיה או משהו חריג. הוא דווקא הפנה אותי להמטולוג והדגיש שרמת הברזל שלי והמוגלובין שלי נמוכה
    רציתי גם לשתף אותך בתוצאות של בדיקות הדם:
    -בדיקת המטוקריט - 36.3
    HGB בדיקת המוגלובין - 11.8
    MCHC - 32.5
    PLT - 148
    IRON - 31

אני מזכירה לך שאני עם דימות ווסת כבר שבוע וביומיים האחרונים הדימום מאסיבי מלווה בכאב ראש בלתי נסבל וסחרחורת מדי פעם
    אשמח אם תוכל לייעץ לי על מצבי הנוכחי ומה עליי לעשות
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• itp

מיטל
    30/07/2013

הייתי אצל רופא משפחה הוא הוסיף לי כדורי ברזל (פריפול) אני כבר יומיים לוקחת אותכם. מאז שאני לוקחת אותם יש לי דקירות בבטן העליונה בצד ימין. ובנוסף הוסת שלי כבר ביום השמיני שלה. והדם נהיה כהה עד שחור. אני נוראלי מפחדת אני בטוחה שיש לזה קשר לitp. אני באמת צריכה כאן עזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו