מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ITPמיטל27/07/2013
שלום אני מאובחנת בITP
השבוע עשיתי בדיקות דם, ספירת טסיות. אני כרגע עומדת על 148.000 שזה מתחת לנורמה. אני בווסת כבר 6 ימים והכמות דם היא משמעותית בשונה מהווסת שלי הכוונה היא ליותר מדי. .. בנוסף מתלווה לזה כאבים חזקים בבטן. האם אני צריכה לפנות למיון?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ITP
מיטל28/07/2013אז יש משהו אחר שאני צריכה לחשוש ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהITP - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ28/07/2013אין קשר לטרומבוציטים
עליך לפנות לרופא הנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהItp
מיטל28/07/2013היי, לעצתך הייתי אצל רופא נשים לא נמצא אצלי בעיה או משהו חריג. הוא דווקא הפנה אותי להמטולוג והדגיש שרמת הברזל שלי והמוגלובין שלי נמוכה
רציתי גם לשתף אותך בתוצאות של בדיקות הדם:
-בדיקת המטוקריט - 36.3
HGB בדיקת המוגלובין - 11.8
MCHC - 32.5
PLT - 148
IRON - 31
אני מזכירה לך שאני עם דימות ווסת כבר שבוע וביומיים האחרונים הדימום מאסיבי מלווה בכאב ראש בלתי נסבל וסחרחורת מדי פעם
אשמח אם תוכל לייעץ לי על מצבי הנוכחי ומה עליי לעשות
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהitp
מיטל30/07/2013הייתי אצל רופא משפחה הוא הוסיף לי כדורי ברזל (פריפול) אני כבר יומיים לוקחת אותכם. מאז שאני לוקחת אותם יש לי דקירות בבטן העליונה בצד ימין. ובנוסף הוסת שלי כבר ביום השמיני שלה. והדם נהיה כהה עד שחור. אני נוראלי מפחדת אני בטוחה שיש לזה קשר לitp. אני באמת צריכה כאן עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)