טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מאנמיה מגיל צעיר. בחודשים האחרונים עברתי לברזל טבעי וערכים מסוימים עלו אך חלק אר נשאר כשהיה. ולהלן הערכים: פריטין - שלפני מספר שנים היה רק 20 , במשך השנים עלה ל-70 היום הוא 160 ברזל - 93 - עלה קצת לעומת זאת RBC - 3.79 Hm - 11, Ht- 33.7 עברתי לפני מספר שנים בדיקת העמסת ברזל שהייתה תקינה.
מה המלצתך? תודה אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר