מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת עצבים ואנימיהראמי14/08/2013
שלום
מאז שהגעתי לגיל ההתבגרות וכל בעם שאני הולך להתאונן סובל מדפיקות לב והפרעה במערכת עצבים עד לאחרי שפיכה היתי סובל מ סחרחורת בחילות הקאות ושלשולים (לפעמים ובזמן אוננות במצב עמידה ואחרי שפיכה ואחרי הבחילות היתי מייד הולך לשכוב על המיטה לא היו לי הקאות אבל סבלתי משלשולים)
1- שאלתי היא האם אני סובל מדפיקות לב כתוצאה מתח עצבים (בגלל המחלה שלי היתי סובל מאי ספיקת כליות כרונית ועכשיו אני מטופל דיאליזה)
או זה בגלל האנימיה שסבלתי מקודם ידוע שאנמיה גורמת לדפיקות לב (האם הימוגלובין ברמה של 12,5 אומר שאני סובל מאנימיה)
יש לציין פעם המוגלובין עלה ל13,3 לא סבלתי מדפיקות לב ומ......
פעם קיבלתי צמחים להרגעה שמשתמשים עם סלטים (פטרוזיליה) לא היו לי דפיקות לב
2- הגעתי לשלב דיאליזה ועדיין סובל ממתח והימוגלובין נע (6,5-8.5)האם מתח עצבים ומצב שלשולים יכול להשפיע על רמת ה׳ הימוגלובין אני משלשל לפחות 3פעמים ביום
(ניתן להזכיר שרמת ויטמינם תקינה ברזל תקין מקבל אראניסב במינון 200 ספירת דם תקינה בדיקת מיח עצם תקינה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת עצבים ואנימיה - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ14/08/2013על השאלה הראשונה אין לי מה לענות
אם רמת ההמוגלובין כרגע נמוכה עליך להתייעץ
עם הנפרולוג אולי צריך להעלות את הארנספ ו/או
לתת יותר ברזל לוריד
כמוכן יש לנסות לבדוק למה אתה משלשל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)