שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    רחל
    25/03/2008

אני בת 23, ויש לי פקטור 5 ליידן.
    בשנים האחרונות סבלתי מאקנה קשה ומאחר שאיני יכולה לקבל מינוצקלין רואקוטן וכדומה מצאתי מזור בגלולות דיאן.

המטולוג ממוחה, התנה את קבלת הגלולות בנטילה של כדור אספירין קטן (יום כן יום לא) ואני ממשיכה בכך למרות שהאספירין מגרה את הקיבה (המטולוג ורופאת משפחה מטפלים קבוע בבעיה )
    .
    לאחרונה קראתי על גבי האריזה של מדלל דם אחר (קרטיה) שהשימוש אסור לאנשים שעברו ניתוח פולפים, ואני עברתי ניתוח כזה בילדותי. האם זה רלוונטי לגבי אספירין גם?

בנוסף מאז נטילת התרופה יש לי לעיתים ציפצופים באוזניים? האם יש קשר ובמידה וכן האם הוא מעיד על בעיה כלשהיא?

תודה רבה,
    רחל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• אני בת 23, ויש לי פקטור 5 ליידן.

ד''ר אשר וינדר
    27/03/2008

שלום, קרטיה הוא אחד מהשמות המסחריים של אספירין. אני כלל לא משוכנע שיש מקום לטיפול באספירין במקרה שלך. אני ממליץ לשמוע חוות דעת נוספת שלי או של כל המטולוג העוסק בקרישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כן, מה היא המלצתך?

רחל
    28/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתך?

ד''ר אשר וינדר
    31/03/2008

כך כתבתי: "אני ממליץ לשמוע חוות דעת נוספת שלי או של כל המטולוג העוסק בקרישה"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו