טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר אני בת 38, לפני כשנה תרמתי טסיות דם כאשר ההמוגלובין שלי נמצא תקין לפני התרומה. אך לאחרונה התחלתי לקחת תוסף ברזל באופן קבוע, זאת בגלל נטייה למחסור כרוני בברזל, כלומר גם כשההמוגלובין תקין, הברזל כמעט תמיד נמוך. שאלתי היא האם במצב כזה, כשאני לוקחת תוסף ברזל קבוע אני יכולה לתרום טסיות דם או שעדיף להמנע מכך גם אם ההמוגלובין תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר